mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Feb 2018|18:49

kjiimikjis
Pat "pērc lielveikalā divus šaujamos un trešo dabū par brīvu" ASV štatos ir arī background check par sodāmību. Teorētiski zem tā var pamest arī "pretvalstisku rīcību", kuru politiķiem ir iespējas definēt pēc saviem ieskatiem. Praksē, protams, ASV ir speciālgadījums ieroču aprites ziņā, un muh guns ir viena no svētākajām lietām.

Un štatos nav bijuši tādi protesti, kuros ir vajadzība pēc militāras iejaukšanās. Tiesa, Waco siege, kur viss sākās kā "parasts" ATF reids, izvērtās pats zini kā. Līdz ar to, es pārmērīgi pārsteigts nebūtu, ka gadījumā, ja analoģisks grupējums tā vietā, lai tupētu savā nometnē, izdomātu doties ielās, šaujamos vicinot, viņi sagaidītu tādu pašu, ja ne vēl nopietnāku pretestību no varas pārstāvjiem.

Bet tas tā, runājot par ASV. Latvijā ir bišku cita vide, maigi izsakoties, un ar visiem mūsu striktajiem ieroču aprites noteikumiem skaļākie gadījumi par tēmu ir viens, kurā čalim, acīmredzot, svarīgāka par pretsparu valsts vardarbības monopolam or whatever likās savu tiesību čāpstināt kinoteātrī popkornu aizstāvēšana, un otrs, kurā cits čalis nodemonstrēja, kā veikli atdāvāt savu pistoli neapmierinātam neapbruņotam džekam, kā kompensāciju saņemot sasistu seju. Tā kā, brīvāka ieroču aprite kaut kā galīgi nav domāta šai valstij, manuprāt.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.