mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Jun 2016|17:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk kas jādara valstīm, kuras vēlas, vai ir spiestas uzņemt musulmaņu imigrantus(ekonomiskie, bēgļi, politiskie) - https://www.youtube.com/watch?v=fuMeDwrb_v8 (angliski). Atrasts, pie lietotājas pikaczu.

Šajā lekcijā izklāstīts četru punktu rīcības plāns un izskaidrota problēmu būtība. Ļoti garš ievads, attiecīgi var sākt skatīties no 6:30.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]heda
Date:18. Jūnijs 2016 - 19:18
(Link)
Viņš ļoti bieži lieto vārdu heritage, stiprs vārds, bīstams.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Jūnijs 2016 - 19:31
(Link)
Varbūt ieceļojošajiem muslimiem jāļauj iepazīt mūsu vēstures un kultūras mantojumu pilnā apmērā uz pašu ādas, lai viņi spētu saprast, kāpēc šeit pieņem citus cilvēkus neskatoties uz viņa uzskatiem. Filmas, vai animācijas veidolā, par katru valsti atsevišķi un pēc iespējas šausmīgāk.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:18. Jūnijs 2016 - 20:54
(Link)
ja jau pat tepat Eiropā dzimuši leftisti nesaprot šo mantojumu, tad kādu metrāžu vajadzēs islāmistiem rādāmai multenei? ;)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Jūnijs 2016 - 21:46
(Link)
Doma ir parādīt imigrantiem, ka eiropieši pirms kļūt par mierīgiem dzīves baudītājiem ir nodarbojušies ar karošanu pat vairāk kā imigrantu senči un vajadzības gadījumā var izvilkt no pažobeles vectēva šmeiseri, mauzeri un karacirvi.

Formāts jāpārrunā ar austrumu un āfrikas kultūru pārzinātajiem, lai varētu izveidot uz šiem cilvēkiem visiedarbīgāko propogandas darbu, kas dotu arī mūsdienās redzamas atsauces realitātē.

Tā teikt, zinātniski iedarbīga propoganda viņu reliģiskās tumsonības iebaidīšanai, vai pāraudzināšanai. Liberālradikāļus. Pat nezinu ko ar viņiem darīt. Pagaidām.

Spalvaina doma :).
[User Picture]
From:[info]heda
Date:18. Jūnijs 2016 - 22:45
(Link)
tu esi optimists :)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Jūnijs 2016 - 23:52
(Link)
Paldies!