14 Decembris 2009 @ 13:03
 
varbūt, ka te uzrakstīt palīdzēt saorganizēties uz darbu izpildīšanu.
vajag:
- plānu oslo būšanai
- sapakot mantiņas, priecīgi bezgala ir tas, ka Kári pats piedāvāja man palīdzēt tās mantas pārvest no punkta A uz B.
- uzrakstīt referātu
- sapirkt mājāsvedamās lietas
- un vēl.

un vispār man iet labi, paldies. neskatoties uz to, ka esmu sēne numur viens, kas neiet nekur un nedara neko to, ko dara visi tie erasmusnieki, jo man tiešām nepatīk erasmus. bet toties, es eju uz koncertiem un uz miermīlīgām kakao dzeršanām.
ceturtdien biju uz pasākumu, kas manā skatījumā līdzinājās kaut kādai latvijas radio divi muzikālās bankas ballītei. viss kārtībā, viss līdzsvarā, nudien nav tā, ka te ir tikai skaista, skaista mūzika. ir arī ārprāta murgi! un tos dabūju paklausīt ceturtdien, bet vispār devos tur, jo hjaltalín spēlēja. nu šie gan ir skaistumskaisti, tas tiesa. nospēlēja gan tik nieka četras dziesmas. un vēl dzirdēju isl regejgrupu nr. 1, kas ierakstīja albumu jamaikā - hjálmar. nu re, regejs jau par pasauli un priecīgu prātu un vasaru. bet stāv tas solists skaistajā islandiešu džemeprī un balss ziemeļniecīgi skumīga. un man smaids pa visu seju.
nu un piektdienas vakarā bija jādodas atkal uz hjaltalín koncertu, kas bija kudiš, kudiš daudz labāks, priecīgāks, dancājamāks un smaidīgāks. un bez nevajadzīgām fona grupām. un tur taču pa vidu bija riktīga tīņu būšana, kad pie parlamenta mājas dzērām vinķeli, kurš bija jāatmūķē vaļā ar atslēgām. nu re, tīņu gados es tā nedarīju, tad tagad jāsagrābj tas, kas nokavēts.
un vakardien vakariņas icelandic fish & chips, ņammī, ņammī. organic fishes un ļoti šiki un gardi. guro šodien brauca prom, vakar tā bija it kā atvadballīte, bet viņa jau brauc atpakaļ, tā kā tās jau nav nekādas atvadas vismaz starp mums te vienu bariņu, kas visi brauc atpakaļ. un tad vēl vakar vakara izskaņā ar kári un evitu spēlējām pokeru un dzērām alēnu un šonakt atkal mocījos ar bezmiegu.
un šis ir lasītājiem neinteresantākais posts šodien visticamāk.
Tags: ,
 
 
dzied un spēlē: The Cat Empire - Protons, Neutrons, Electrons
 
 
( Post a new comment )
[info]raracom on 14. Decembris 2009 - 15:34
bet ir labi, yea!
(Atbildēt) (Link)
silpurene: sirds un ķīmija[info]silpurene on 14. Decembris 2009 - 19:11
imagine, nemaz ar tik neinteresanti nebija, ja jau līdz galam izlasīju. un es te sāku domāt, ka bāc- tev visi tie jaunie draugi. tātad, tev vajadzētu viņu bildes un izstāstīt, kas ir kas un kāpēc. citādi tādi paveci draugi (čau)neko no jaunajiem draugiem nesaprot!
(Atbildēt) (Link)
Max[info]m_x on 16. Decembris 2009 - 14:46
nemaz ne. ļoti jauks ieraksts. varbūt būs kk jāpameklē tā islandiešu mūzika un jaievērtē.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
viss mans[info]mandariina on 16. Decembris 2009 - 16:30
mēs jau te smejamies, ka nav ballītes bez youtuba. tagad jau arī varu ieteikt to pašu youtubu, kur sameklēt:
http://www.youtube.com/watch?v=KII7XEIAODI - labi, bet šitā jau neskan ikdienā, te kopā ar lielo orķestri.
http://www.youtube.com/watch?v=HIfR_jMM2Hw - nu un te hjaltalin skan tīri skaidri un kā no plates.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)