malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Jan 2019|12:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:22. Janvāris 2019 - 18:54
(Link)
tas jau skaidrs, vienkārši esmu pārsteigts par to, ka jūtos šādi, jo tajā fuck buddy setapā vispār nav nekādu pārpratumu, tur ir sms ar tekstu "yo, gribi seksu" un aiziet, tur nav nekādas cerības uz kaut ko vairāk ne no vienas iesaistītās puses, bet tā kā es laikam gribu jūtas, tad jūtos vainīgs, ka tašķu savu sēklu apkārt tik vieglprātīgi, plus kā konteksts jāvērtē iepriekšējā ierakstā minētā situācija, karoč mans ieteikums pašam sev - kādu putriņu ievārīsi, tādu putriņu arī ēdīsi!
[User Picture]
From:[info]teja
Date:22. Janvāris 2019 - 20:40
(Link)
es redzu politisku problēmu, ar kuru es regulāri sastopos arī tinderī, kad man jautā - ko tu šeit meklē - lai atķeksēju 1 no 2 variantiem - ons vai "kaut kas dziļāks". tas, ka šis ir dominantais naratīvs, nenozīmē, ka tam būtu sociāla vai emocionāla atbilstība ar to, kas reāli notiek, varbūt šie ir rāmji, kuros cenšamies sevi spiest? ko mēs par sevi zinām, ko mēs saprotam par attiecībām, un to, kas mums liek stiept roku kaut kur tumsā.
ja es neskaidri izsakos tad es domāju, ka sūds ir viss šis fuck buddy setaps un varbūt arī šis otrs naratīvs ir tikai stāsts par to, ka tev patīk meklēt, par ko sevi pašam nosodīt un par to pašam arī ciest. pasēdi tumsā un pajautā sev - kas notiek, kas ir patiesība.