malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[19. Mar 2018|12:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā man besī breksits ārā
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:19. Marts 2018 - 16:15
(Link)
Kāpēc?
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:19. Marts 2018 - 16:15
(Link)
EU positive cuck:))
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:20. Marts 2018 - 10:21
(Link)
Nu a kas? Tur vari dirst ko gribi par EU "mīkstumu" un vēl dafiga visādiem ideoloģiskiem punktiem, bet tas tā pat nemaina faktu, ka EU ir pasaulē labākais politiskais veidojums, kas, kā neviena cita valsgts uz planētas, rūpējas par saviem pilsoņiem un nevajag tagad te dirst, ka tā nav. gan manā gan tavā dzīvē EU ir darījuši daudz vairāk laba un poizitīva kā jebkura cita institūcija uz šīs planētas.
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Marts 2018 - 21:47
(Link)
es savukārt nevaru iedomāties nožēlojamāku un stulbāku politisko veidojumu par EU. viss, protams, atkarīgs no paša vērtībām un pašsapratnes. pats jau vairākkārt esi rakstījis, ka latvieši tādi sūdi vien ir, ka nav nekas dižs, vērtīgs, izdzīvošanai vai saglabāšanai vajadzīgs, un ka Latvijas valsts projekts arī nekam neder. bez šaubām, no šādiem spriedumiem arī attiecīgi secinājumi par EU "pozitīvo" lomu.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:23. Marts 2018 - 09:41
(Link)
Nu jā, bet nepārproti mani, es Latviju kā valsti neienīstu, es vienkārši pātrspīlēti reaģēju uz tām lietām, kas mani tiešām kaitina. Tas ir, tā teikt, mans miermīlīgais protests, pret klaju neprofesionalitāti, morālās stājas trūkumu un pāķiskumu, neatkarīgi no tā kurš to izrāda.

Bet es tiešām neredzu EU kā apdraudējumu Latvijai, tās tautai vai kultūrai, drīzāk EU palīdz latviešu liesmiņai neizsīkt.
From:[info]krishjaanis2
Date:26. Marts 2018 - 12:24
(Link)
To, ka EU ir neliels simboliskais lietussargs, rezerves kārts, kas nedaudz (arī 5% shield tomēr ir pienesums aizsardzībā) ko līdz pret austrumu agresoru, to es arī nenoliedzu. Bet domājot vēsturiskās un ģeopolitiskās līnijās, EU ir katastrofa, Eiropas kultūrvēsturiskās būtības antitēze, arī finansiālā ziņā caurums, bedre, nepareizā pieeja. Un, jāpiebilst, kārtējais veids, kā vācieši mēģina valdīt Eiropā un ar traku ideoloģiju palīdzību uzkundzēties visiem pārējiem.