malkolnsP - TUKŠROKDŽIMPIŅ, Emma Vatsone [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

TUKŠROKDŽIMPIŅ, Emma Vatsone [19. Jan 2018|14:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Janvāris 2018 - 13:06
(Link)
ir pilnīgi normāli no ietekmīgas valsts amatpersonas dzirdēt, ka viņi ir gatavi lietot kodolieročus, Krievija un Z-Koreja, reizēm Pakistāna, to vientulīgi un regulāri dara pēdējos 4-5 gadus, ļoti labi, ka no "mūsējo" puses arī kāds ir gatavs atvērt acis politiskajam reālismam, nevis sapņainām frāzēm un plikai retorikai (a la Obama, visbezseguma retoriskākais no mūslaiku politiķiem). Tramps nav debīls un nav līdzsvarots, tā atkal ir mazo, no varas un elites pozīcijām izmesto kreisuļu čīkstēšana. alternatīvie fakti ir mediju ikdiena, cik ilgi atceros, kas sevišķi pieņemās spēkā kreisuļu valdību laikā. lielā mērā tā ir universitāšu vaina.
tālāk tu atkal visu projicē uz vienu vienīgu personu, apveltot kādu no sistēmas aktoriem ar sava resentimenta un nīgruma projekcijām., man nav nekādas nozīmes. tā ir tikai retorika un tas jums neko nekad nedos, tā darbojas žurnālisti un mediji, nevis domājoši cilvēki. veselības aprūpei ir jābūt pēc iespējas decentralizētai un reālā tirgus vērtībā balstītai.

small goverment, vecīt, nav tikai neoliberāļu prerogatīva, tas, ka tu neskaitāmas reizes kā mantru piesauc "neoliberālismu!!!" to nepadara par vairāk relevantu vai nozīmīgu
. small goverment ideāls ir tik vecs, cik pati pasaule, un šo ideālu diemžēl, kreisie mums nekad nespēs dot, jo vēl nekad pasaules vēsturē (pat trakākajās teokrātijās) nav bijis tik liels, visaptverošs un nospiedošs valsts aparāts, kas lielā mērā ir tieši pēckara socdemu, "socializēto kapitālistu" nopelns. atliek tikai noskurināties šausmās, iedomājoties, ka šis aparāts varētu nonākt visādu ideoloģisko ekstrēmistu rokās, piemēram, Korbina (vai bijušo 1968nieku kā Junkers etc)

Tramps nav lielāks autoritārists kā Obama, Klintone, Bušs, Merkele, Sanders utt. atkal retorika. es, personīgi, gribētu, lai Tramps būtu autoritārāks, skarbāks un izlēmīgāks, par lunātiķiem demokrātiem kongresā nemeaz nerunājot, bet vairāk attiecību uz establišmenta republikāņiem. grūti gan saprotams, kāpēc lai šāda veida "autoritārisms" korelētu ar pieaugošu valsts aparātu. te svarīgi, lai executive branch kā institūcija būtu gana autoritatīvs, tas arī viss.

ceru, ka tu ne tikai dusmojies, bet arī raudi. to sauc par reality check. mazāk vajag guardian vai, pasarg Dievs, huffpo lasīt.
From:[info]slikts
Date:24. Janvāris 2018 - 10:58
(Link)
"Krievija un Z-Koreja, reizēm Pakistāna"

idilliski paraugi pēc kā tiekties