malkolnsP - TUKŠROKDŽIMPIŅ, Emma Vatsone [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

TUKŠROKDŽIMPIŅ, Emma Vatsone [19. Jan 2018|14:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
From:[info]krishjaanis2
Date:20. Janvāris 2018 - 11:42
(Link)
neviens, kas tur bildē rokās komunistu manifestu, nevar būt gudrs, ja vien viņš nav pats sātans, jo sātans ir gudrs gan.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:20. Janvāris 2018 - 11:46
(Link)
es tevi esmu loti daudzas reizes dažādās formās gan ar cieņu gan ar ierosinājumu atpisties gan ar neskaitāmiem baniem lūgusi ar mani nesarunāties. kas šajā lūgumā ir tik nesaprotams un neizpildāms? #restrainingorder
From:[info]krishjaanis2
Date:20. Janvāris 2018 - 11:49
(Link)
es tevi esmu loti daudzas reizes dažādās formās gan ar cieņu gan ar ierosinājumu atpisties gan ar neskaitāmiem baniem lūdzis atmest nihilismu, solipsismu, resentimentu, kreisumu un viltus pretenzijas uz pašizdomātu garīgumu. kas tev šajā lūgumā, sevišķi svešas cibas ietvaros, nav saprotams?
#metoo
From:[info]krishjaanis2
Date:20. Janvāris 2018 - 12:59
(Link)
turklāt mani vispār ne brīdi nav interesējis cilvēks/persona/subjekts aiz komentāra, mani interesē tikai pats komentārs. tu tikpat labi varētu būt vairāku lietotāju konglomerāts, man tas būtu tik un tā viena alga, jo - atšķirība no daža laba - mani absolūti neinteresē personīgais moments, nav iesakņojies tāds sīks netikums. šādā konceptuālajā ietvarā izteikums "neskaitāmiem baniem lūgusi ar mani nesarunāties" vispār doesn't make any sense, jo "es" vispār "nesarunājos" ar "tevi", tam nav pat attālas līdzības. šī ir ciba un internets, sasodīts.