malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[28. Feb 2017|12:42]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2017 - 12:56
(Link)
Un ko tad, ja pēc gadiem 15 izlemsi, ka tomēr vēlies ilgstošāku un pilnvērtīgāku dzīvi, bet būsi jau daudz ko teju neatgriezeniski sapisis?
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:28. Februāris 2017 - 12:58
(Link)
nu tad būs sūdi rallā. bet ir viena lieta - to kā es jutīšos pēc 15 gadiem es nekādi nevaru zināt un paļauties uz neparedzamo ir tik pat nedroši kā mēģināt paredzēt nenotikušo, tāpēc kaut kādi lēmumi ir jāpieņem un pie tiem ir jāturas tur noeko nevar darīt.
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2017 - 13:02
(Link)
Nu, tad veiksmes :) Es pieturos pie uzskata, ka labāk ir sevi maksimāli agri stiprināt, nodrošinoties pret potenciālām nākotnes huiņām. A to mīzīgi attapties 40 gados slimā ķermenī ar sapistu psihi, bet nespējot pakārties.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:28. Februāris 2017 - 13:06
(Link)
var jau ielekt daugavā. bet es vienk domāju, ka in general šī pasaule nav baigi patīkamā vieta, kur vadīt savas dienas, tāpēc arī domāju dzīvot bez bērniem, jo nenovēlu nevienam te dzīvot, par to domājot, es nospriedu, ka lol, kāpēc tad es te pats mokos vispār, ja jau ir tik grūti un sapratu, ka pašene tomēr arī ir pārāk liels hardkors, īpaši tētim un māsām. tāpec secināju, ka var jau patusēt yolo-style līdz tiem 50-60 un tad jau gan jau kkas atgadīsies un nomiršu.
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2017 - 13:24
(Link)
Tētim un māsām noteikti arī būs viegli dzīvot ar 40 gadīgu narkomānu mhm. Sorry, bet es vienkārši redzu, kāda mentālā ateja sākas cilvēkiem, kuri pašpasludinās, ka ilgi nedzīvos un izlemj sākt narkoties, jo yolo un pasaule ir neērta vieta, labāk nevis cīnīšos ar grūtībām un izbaudīšu pārbaudījumus, bet būšu viss tāds carpe diem un pēc tam, kad ķermenis un galva sāks streikot, vienkārši izkāpšu ātrāk ārā. Nu, teiksim tā, tuviniekiem viņi nav diez ko patīkami un ir vēlams, lai šādi cilvēki veselos un uz kvalitatīvu dzīvi tendētos labāk liek mierā un paši savā nodabā klusiņām sadeg; ko gan parasti viņi spēj ar grūtībām, jo neviens jau nevēlas palikt viens un skumjš.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:28. Februāris 2017 - 13:31
(Link)
parasti viņi to spēj ar grūtībām, jā. galvenais ir koncentrēties uz nevairošanos un būt morālam, ja tas izdodas, tad var būt arī yolo. parasti gan tie nariki ir apvainojušies uz pasauli un par spīti visiem, mēģina kaut ko protestēt, jo ir kaut kādas anarhistu huiņas pārlasījušies, nevis venkārši grib lai no viņiem atpišas. viņi savos kompleksos ir iedomājušies, ka ja parādīs visiem kā jāmočī yolo-style tad nezkas notiks un pasaule mainīsies aiz žēluma pret viņiem, taču, ja cilvēks vienkārši nolemj ar sevi neapgrūtināt citus, bet padarīt savu pastāvēšanu ciešamāku atrodot tās lietas, kas viņam patīk, es neredzu problēmu tajā, pat ja tas ir amfetamīns un tusēšana. tik pat labi tā var būt klinšu kāpšana vai danchall dejošana jamaikā, kā šai čiksai - https://youtu.be/tQbxDvOv_uE. Tas, ko gribu pateikt ir, ka vajag būt atklātam pret sevi un nebaidīties izvēlēties mazāk ambiciozu dzīves piepildījumu, yo, tikai vajag to darīt atklāti pret sevi un rēķinoties ar sekām.
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2017 - 13:36
(Link)
"atklāti pret sevi un rēķinoties ar sekām" < tieši tā. citiem ir ļoti grūti mīlēt cilvēkus, kuri paši sev jau laikus atmet ar roku, tas arī viss – tās, manuprāt, ir nopietnākās sekas, ar kurām šādi domājošiem ir jādīlo.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:28. Februāris 2017 - 13:37
(Link)
nē, nevienam nav jādīlo ar to, ka kādam viņu ir grūti mīlēt. sorry, bet tā mīlestība ir tavs bizness nevis mans. ja ir par grūtu, tad nemīli.
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2017 - 13:44
(Link)
nu, labi, var jau arī tā – viens pret visiem citiem un paši vainīgi, ka ar mani jums grūti, ne jūs man, ne es jums tāds vajadzīgs. nepārproti, tavu domugaitu saprotu un indivīda suverenitāti turu augstāk par visām vērtībām, bet ir nācies sastapties ar piemēriem, kur šāda veida domāšana vienkārši aiziet galīgi nepareizā un nevēlamā gultnē ar lieki sāpinātiem, nevainīgiem cilvēkiem, kas tikuši iepīti pa vidu, lai arī bez tā varēja iztikt.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:28. Februāris 2017 - 13:48
(Link)
nu jā, skaidrs, ka ir pilna pasaule ar mēsliem, kas dzīvos uz citu rēķina un izmantos afekciju pret sevi lai tikai vēl vairāk varētu dzīvot citiem uz kakla, bet tik pat labi var teikt, a neej internetā, jo tur arī tevi var piečakarēt, ir jau jāizdara kaut kādas izvēles, bet ja, kā es teicu, es atklāti pret sevi esmu atradis to, kas man patīk un tieši ši ir lieta, kas kādu traucē mani mīlēt, tad sorry, bet maybe tev ir jābeidz mani mīlēt, pat ja tu esi mana māsa vai tētis
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2017 - 13:49
(Link)
Aj, bet vispār – lai forši nodzīvot. Prieks par katru cilvēku, kas vismaz godīgi pasaka, ko no dzīves sagaida.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:1. Marts 2017 - 10:21
(Link)
Grūti uzskatīt par kvalitatīvu tādu cilvēku, kurš lai izteiktu savu viedokli, nejūtās ērti pierakstīties pat ar segvārdu.
To cibā var novērot bieži - kad tiek izteikts ne gluži ērts viedoklis, runā caur balss pārveidotāju. Ar segvārdu droši vien tiek publicēts kas rožains un dzejisks, - citiem liekot tā par sevi domāt. Droši vien tāpat arī dzīvē.