malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[17. Nov 2016|17:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā jums šķiet fizikas likumi darbojas arī meta-plaknē? piemēram ja kāda organizācija turas uz diviem konceptuālajiem pilāriem, tad līdzīga organizācija ar trim konceptuāliem pilāriem būs stabilāka, savukārt trešā līdzīgā organizācija ar četriem pīlāriem būs stabilāka par pirmo, bet nestabilāka par otro?
Linkkomentēt

Comments:
From:[info]liljabrik
Date:17. Novembris 2016 - 17:10
(Link)
O, kruts jautājums.
Bet vispār domāju, ka nē, too complicated, bet burkāna princips - jo garāks koncepts zem zemes, jo grūtāk izraut - darbojas arī metaplaknē
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Novembris 2016 - 17:45
(Link)
Metafiziku tāpēc tā sauc, ka tā ir ''pāri'' fizikai. Tas nenozīmē, ka fizikas likumi nedarbojas. Tas nozīmē tikai to, ka tie ir viena no Realitātes šķautnēm. Fizika ir aspekts.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:17. Novembris 2016 - 17:48
(Link)
nu jā, bet jautājums ir par ko citu, proti, vai šis konkrētais fizikālā plaknē balstītais novērojums, ka trīskāju ķeblītis ir stabilāks par četrkāju ķeblīti, darbojas arī manis aprakstītajā situācijā. Intuitīvi liekas, ka varētu būt ka darbojas, kas, ja tas tā būtu, būtu ievērības cienīgs novērojums.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Novembris 2016 - 18:25
(Link)
Tas darbojas tikai savā fizikas plaknē. Metafizika iekļauj VISU. Bezgalību. Absolūtu. Visu, ko tu vari un nevari iedomāties. Tāpēc tā darbojas tikai tur, kur tai jādarbojas.

Rīl laif analoģija labi strādā pat tie paši fizikas likumi, kur Ņūtona fizika makro līmenī nevis nedarbojas, bet vienkārši nav relevanta. jo ir augstāks/zemāks līmenis. Tieši tā pat ar molekulāro un atomu kustību. Tas viss ir viens, bet tas darbojas dažādās plaknēs. Metafizikas, za ņeimeņijem lutševo slova, ir tas, uz kā bāzes tas viss atrods.
From:[info]liljabrik
Date:17. Novembris 2016 - 18:45
(Link)
Nu ļoti džankīga teorija tbh
From:[info]liljabrik
Date:17. Novembris 2016 - 18:46
(Link)
Bet, in a way, why not, interesanti teixim vai mīlas 4stūris ir nestabilāks par mīlas 3stūri
[User Picture]
From:[info]miligrami
Date:17. Novembris 2016 - 19:38
(Link)
hahah 100% ir