magnolia - [entries|archive|friends|userinfo]
magnolia

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 24th, 2019|04:45 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:January 24th, 2019 - 05:33 pm
(Link)
Vienkārši ğim.ārsts, kas pakļaujas kaut kādiem likumiņiem. Pagāšais gadìjums bija tāds, ka man cits specialists nosutija uz 3 mini operācijam..tad man bij spēka gugleet..izguglēju, izārstēju figņas ar homeopātiju( tu neticēsi, bet man ir rentgens kas to pierāda), ğimenes ārste toreiz paziņoja, ka viņa nejaukšoties tā speciālista vadlìnijās... lol. Tad nafig tādu. Ja nebùtu pati attapusies, atkal baudìtu narkozìtes.
From:[info]mansgan
Date:January 24th, 2019 - 06:28 pm
(Link)
Tu neticēsi, bet neticu gan :) figņas nereti 'izārstējas' pašas. retākos gadījumos arī nefigņas, pat ļoti nopietnas, var izārstēties pašas, bet risks diez vai ir tā vērts.

par tēmu. http://www.vi.gov.lv/lv/veselibas-aprupe/veselibas-aprupe-iedzivotajiem/slimibas-lapas
viens -- kāpēc tā ārste pati neatvēra slimības lapu? otrs -- tur ir tālrunis. nezinu, vai Tev patīk zvanīties, bet tur varētu mēģināt.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:January 24th, 2019 - 07:14 pm
(Link)
Paldies, par pūlēm. Vismaz piezvanīšu. Sūc par tiem 50 neiro, bet principa pēc. Ironiski, pašas draugs nedadomājās man pagūglēt, bet vienmēr jau var atrast svešu vīrieti internetā.:)
From:[info]mansgan
Date:January 24th, 2019 - 08:24 pm
(Link)
ja ir laiks, kāpēc nepapētīt. un ja pašam var noderēt. es, piemēram, diez vai pētītu jautājumu par to, kā var atvērt akmens lauztuves :D
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:January 24th, 2019 - 07:16 pm
(Link)
Jā.es ticu, ka figņas uzsūcas, iespējams, es neriskēju. Bet padomā, kā parastā medicīna uzvārās, ja cilvēki dara, kā viņien iesaka. Homeo man sanāca daudz lētāk
From:[info]mansgan
Date:January 24th, 2019 - 06:42 pm
(Link)
minējumi pēc virspusīga ieskata.
lapa bija jāatver tai ārstei, kur gāji sākumā. (un jāaizver arī viņai vai viņas iestādei.) kaut kādā birokrātiskā veidā tavs variants skaitās lapa ar atpakaļejošu datumu, ko nevar.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:January 24th, 2019 - 07:03 pm
(Link)
Jă.taa skaitaas un esi pilniigi bezspeeciigs... todien svarigak likas glabt acis, nevis tada stavokli iet 20 min pie gim arstes pie kuras nemaz tik viegli nevar tikt. Tagad ir nolikusi administratori, kas it kaa runaa latviski, bet es neko nesaprotu:)) nu tipa..vaardi ir latvieshu, bet jeegu teikumiem neuzyveru.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:January 24th, 2019 - 07:10 pm
(Link)
Ti pasai daktermamzelei nemaz nevar piezvaniit