May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Svētdiena

Posted on 2013.04.30 at 00:59
Fīlings:: happy
Meldiņš: : Sade - By your side
Tags: , , , , , , ,
Viena piepildīta, raiba brīvdiena... Uhhh.
No paša rīta F ar savu bf sadomājuši doties uz auto bagāžnieku tirgu. Pie tam agri. Nu labi, ja nu viņi tā grib.

J. atbrauc mani savākt.

Pa to laiku F noziņoja, ka tirgus vēl ir ciet. :D Šis nav agrais tirgus. Ja iepriekšējā daīz 11 sāka jau vākties not, tad šjaā 11 daži tik sāk mākties virsū. :D
izpildam plānu savākt pasūtīto sushi un arī uz car boot - kā minimums nopirku ierastos ķiršu tomātus un banānus. Bet arī izstaigājām visu tirgu - dabūju 3 puķu podus. :D Tas būs kā zīmogs - ka jāstāda. :D Tik jānopērk melnzeme. Un vēl - nestrādājošu Nokias lādētāju. Laikam nāksies tomēr paprasīt Polam atpakaļ savējo. Un nekad nepirkt neko no tā musulmaņa.

Pēc tam - aidā!!! Uz Rutland water jeb lielāko mākslīgo ūdens krātuvi Anglijā (laikam). Man odmāt, ka ar velo būtu labāk nekā kājām, bet J saka, ka viņa velo pāris gadus neizmantots stāv garāžā - jāserviso. Nez vai tikai varbūtēji ieplaisājušas riepas būtu mani apstādinājušas, bet tā ir viņa izvēle - ja visu vajag perfektā kārtībā, tad, lai dzīvo perfektā kārtībā. Viņa plāns ir noīrēt velo uz vietas. Sacīts darīt - dārga ggan tā noma. Bet velo svaigi un viegli ar tiem mīties, vienīgi tie ir pilsētas velo - nepierasti ar viņiem pēc mountain baika. Jutos tizli. :D Toties var braukt aš svārkos. (pēc tam vakar uzkāpt uz sava traktora likās ļoti smagi, tomēr komfortablāk :D )

Skaisti tur ir, smuks, liels ezers, tīri smuka apkārtne, laucinieciska arī brīžiem ar visām no tām izrietošām sekām - pamatīgu smakoni - piederās pie tās lietas.
Kopumā minamies apkārt visam ezeram - 17 jūdzes jeb ~ 27 km. Man ta kas - ir mīts arī vairāk, bet anglim tas bija pasmagi, ja fiziski neko nedara vairākus gadus. F arī bija šokā - viņa nevarētu nomīties tik daudz.

Nomas punkta čalis ieteica mīties pretēji pulksteņrādītāja virzienam - esot vieglāk. Es domāju, ka viņam nebija īsti taisnība, jo likās, ka braucām vairāk kalnup kā lejup (skaitīju līdzi :D), turklāt, vējš pārsvarā bija pretī un vējš svētdien bija traki aukains. Nosalu, tāpēc līdz galam neizbaudīju. Nosalu arī tāpēc, ka pazaudēju cimdus - sākumā vienu vējš kaut kā izpūta no kabatas. :D Pēc tam otru. :D Velo cimdiņos knaģi pasala.
Labi, ka vismaz nelija, kaut sauli arī brauciena laikā nemanījām.

Bet būs jāatgriežas, jo tur ir klinškāpšanas siena - nākamreiz parūpēšos par nogrieztiem nagiem. Turklāt, ne tikai klinškāpšanas siena, bet arī augšā kaut kādi traversi utml. Pieāuju, ka maksā noteikti, ka sālīti, bet vienreiz jau var.

Gana piekusuši, ka pat mašīnā jau miegs nāca. Bet ar to vēl diena nebeidzās. F un M aicināja uz ierasto svētdienas karaoki.
Tur arī jautrība. Viens kaut kāds uzaicināja uz deju kādas dziesmas beigās. Nu labi, deja = deja, bet sāka uzplīties man. Visādi. Nostājos blakus J, lai liek man mieru. :D Bet arī šoreiz nedziedāju, jo nezinu dziesmas. Bet vismaz tiku pie lielās grāmatas ala datu bāzes - kaut ko atradu. Tad jau redzēs, bet varbūt arī nedziedāšu, jo nedomāju, ka man tas parāk labi izdodas. Katrā ziņā F piedāvātās dziesmas man bija galīgi ne man. Nu nevaru iedomāties ar manu tembru dziedāt, piemēram, ABBA. Come on! Ja J būtu piekritis, es aizspertos tomēr nodziedāt Whiskey in the jar. Pirms tam tik būtu daudz jāuzņem. :D :D :D

Previous Entry  Next Entry