May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Dažādi savādāk, joprojām gatavošanās, stress pieaug spēkā

Posted on 2013.10.24 at 19:20
Fīlings:: stressed
Tags: , , , , , , , , ,
Nu piektdienas pirts arī bija forša un pirmdienas, semināra dienas, vakara noslēgums ar inventāra detaļu sapirkšanu ceļošanai un pēcāku boulinga spēli arī bija vispirms lietderīgi un pēc tam forši. Šoreiz kaut kā sūdīgi gan izpildījos. Norakstīju uz nogurumu un gulētām 4 stundām, un uz dienu pavadītu dzestrā gaisā ar aktīviem elementiem. Parasti labāk sanāk iemest ar to mākslīgo kokosriekstu.

Visādi interesanti cilvēki man atsaucas Indijas sakarā. izdevās pārsteigt vienu indieti ar savām minimālajām vēdiskajām zināšanām. :D

Raians beidzot parādījās un atbildēja uz 2 vēstulēm. :D Tas ir viens foršs cilvēciņš, atklāts, patiess un tā, bet pilnīgi disorganizēts. :D Tomēr mīlu viņu tādu, kāds viņš ir. :)

Stulbais airBaltic ar 8kg rokas bagāžu. Nu man it kā ielien tajos, bet es jau nezinu. varbūt tie Krista bagāžas svari reāli melo. Tkko no draudzenes uzzināju arī, ka airBaltics drāž par katru gramu. Būs jāsavelk viss mugurā, jāietinās guļammaisā visādam gadījumam. utt. :D Viņa teica, ka tie, kas lidojot uz Āziju uz ilgu laiku, nespēj iekļauties 8 kg. Es esmu izņēmums. :D Pati brīnos. Nezinu, ko vēl lai ieliek :D labi, labi, patiesībā, lādētāji vēl nav iekrāmēti, paika lidojumiem utt.

Pirms pāris stundām uzzināju, ka Uzbekistānas aviokompānija ir vēl trakāka par airBaltic. max 5 kg. Kas viņi galīgi afigeļi??? Viss tik uz to, lai no mums naudu kāstu par nododamo bagāžu... Uz ilgu ceļojumu 5 kg iekļauties jau ir par daudz!!! 6 kg jau - bez lādētājiem un paikas (jo par brīvu jau nebaros).

Cik labi, ka man ir draugs, kas strādā airBaltic - šobrīd vēl varēja nomuhļīt. Kad stāsies spēkā kkāds dokuments, vairs nevarēs. Paldies viņai.

Tagad man ir nododamā bagāža - risks, ka var pazaudēt, bet es paļaujos, ka man viss būs ok. :)

Nomainīju bikšu staru striķīšus pret gumijām. 1 metrs, izrādās, knapi pietika. Striķīšus sasēju kopā un pielietoju kā auduma maciņa striķīti kaklā pakāršanai. Patiesībā tas ir saulesbriļļu auduma "maciņš", kurš ir perfektā izmērā, lai tur glabātu banknotes. :D Cerams vienīgi, ka rūpijas nav nenormāli oversized. :D

Bēda: izrādās, tūrisma vīzu pagarināt nevar. Bāc! nu, kāpēc??? Ir variants apprecēties 2 mēnešu laikā - tad var. :D Tas mani galīgi neiepriecina - nu negribu es tur iespringt par to, bet neko darīt. Kas izdarīts - izdarīts. Eeeh

Iečekots onlainiski ir, par to arī miers, boarding pass arī varot neprintēt - pofig.

Vēl mazliet mahinācijas ar pastu jāpaveic. Šodien nesanāca. Gan jau rīt. Rīt vēl arī nauda jāizņem un jāsamaina. uh... Daļu var paveikt tepat, novadā.

Paralēli vēl aktīva pļāpāšana ar to pašu draudzeni. Laiku noēd, bet draugiem palīdzēt vajag, ja ir tāda iespēja. Cik labi, ka ir tādi draugi.

eeeh...

Previous Entry  Next Entry