May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Kaut kas savadak

Posted on 2012.02.18 at 15:31
Tags: , , , , ,
Internets nav jau laikam 5 dienas. Kapec? Tapec, ka Ingus nav apmaksajis - ielaida paradu. Forshi. Vel nedeelju toch nebus. Patiesiba - provaideris jau meneis ka atsledzis, tachu mees visu laiku zagaam netu no kaiminjiem, lidz shie tagad kaut ka noslegushi pieeju.
Par cik shobrid jau maksaju iiri, t.sk., par netu, tad nav forshi, ka nav man vinja, iipashi, kad jaunais CV ir uzcepts un jasuuta.

bet nu atradu iespeju biblioteekaa - wi-fi par brivu, vienigi tur varu sedet tik ilgi, cik baterija tur un tas manam datorinjam nav iipashs pluss - 1-1,5 h max. Ppec tam varu pieseesties pie bibliotekas datora.

Treshdien Daiga atnak pie mums (vinja tagad pie mums nakshnjo, jo vinjas maja appluuda un remonteejas) asaraas - vinju atlaida no pukju fabrikas ar motiivu, ka vinja staadinot liiniju un runaajot pretii. Baac. Mosh man arii nav veerts uz turieni iet un peiteitkies agjentuuraa. Pretii nerunaaju, bet liiniju staadinaaju gan.

Ceturtdien aizvilku Daigu uz Marks & Spencer agjentuuru darbu pamekleet. Man gribas labaaku darbu, Daigai vienkarshi vajag darbu. Man atkrita laika teereeshana (pie neesosha interneta), lai mekleetu celju uz turieni (pusstundas gaajiens), jo Daiga zinaaja, kur taa agjentuura un noliktava atrodas. Bet tur darba neesot veel, lai nakam pec 2 nedeljaam.
Atpakaljceljaa Daiga iemineejaas, ka pa celjam esot vel 1 agjentuura - babaju, piedava fabriku darbus. Nu labi - piekapsim, tad redzeesim.

Piekapam, uzreiz pieregjistreeja muus, uzreiz induction (instrukcijas, ievadkurss) un tai pat dienaa jau dabuujaam straadaat. :D
Burkanu un pastinaku fabrika. Jaaskiro aaraa sliktie burkani.
Sakumaa muus abas pielika pie pastinakiem, kur ar nazi uzmauktu vienaa rokaa shkjiro un griez. Nebija forshi, jo virsuu puush sausua gaisu, siltu, kas sausina acis un traucee. Peecaak paarveda uz burkaanu liiniju.
Nu shis ir tipiskais rutiindarbs. Paldies Dievam, pirmaa diena iisa - pat 5 stundas nesanaaca, taapeec arii viegla. Un tas ir labi, jo manam klepum nevajag veel lielas slodzes, labi, ka tur nav tik auksts arii.
Nakamajaa dienaa jau orienteejaamies uz pilnu mainju - 8 h, bet baumas par stradashanu lidz 2 naktii piepildiijaas ar uzviju - beidzaam iisi pirms 4 no riita. Shii diena bija tik gara... Pirmo breiku sagaidiit nevareeju, mociibas. Darbs nav gruuts iipashi, tachu es, pirmkaart, laikam esmu atradinajusies no ilgaas staveeshanas (2 nedeeljas pa maajaam), otrkaart, kustiibas ljoti monotonas un atsaucas uz pirkstiem - raadiitaajprikstu piemekleeja piedziivotaa zeltnesha vaina, nav forshi, jo uz klaviatuuras pat padrukaat nevar, saap traki. Treshkaart - oranzji burkaani man jau gar aciim griezjas, pie liinijas sap ne tikai mugura un kajas, bet arii acis.

Nav jau slikti pastraadaat, iipashi tapec, ka esmu iebraukusi teereeshanas rezjiimaa un taa nevar dziivot bezgaliigi. Shais paaris dienaas sastradatais man jau ienesiis kaut ko kontaa nakamnedeelj. Jaaatsaak pelniishanas rezjiims.
Bet uz Jark es aizieshu gan pirmdien, peec arsta. Cerams, shie neuzzinaas, ka esmu straadaajusi, kameer uz slimiibas lapas.
Vieniigi ceru, ka man tas klepus tomeer beigsies...

Shodien jaaiet nobalsot - sveeta lieta. Labi, ka manaa pilseetaa ir arii tada iespeja.

Comments:


Veiksmīgs sprakšķis [info]karuna at 2012-02-19 13:35 (Link)
Vēl var nopirkt 3G modēmu un kādu SIM karti mobilajam internetam. Piemēram, T-mobile var dabūt 500 MB par 5 mārciņām mēnesī, bet pameklējot varētu pat atrast kādu lētāku variantu. Mājas internetu neaizstās, bet CV sūtīšanai un brauzēšanai vajadzētu pietikt.
Previous Entry  Next Entry