May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Ejam tālāk

Posted on 2013.07.16 at 12:30
Tags: , , , ,
Vispār jau braucam. Un pavisam vispāŗ - braucU.

Beidzot tieku pie rakstishanas... Shis ir backdated posts.

Sanāca izbraukt pavisam vēlu, jo vēl šo to vajadzeja izdarit + A2 ar pamodās paris h vēlāk nekā teicās. A modināt negribējas, bet pie vinjas palika manas pastkartes.
Bet es neiespringu - apskatishu Geteborgu tik daudz, cik speshu un viss. J aizveda lidz pramim salas puse, kur aptaigaju auto ar savu celjazimi - neviens tik talu nebrauca, bet pashaa sakuma... sezj 1 paris un saka... ka brauc uz Daniju un rada uz moci. Es sashkjobu muti - Danija baigi OK, bet mocis - baigi neOK. Tad es joka pec paradu savas zimes otru pusi, kur rakstits DK - shie sak zviegt.

Bet ar vienu tiku vismaz ara no salu un pussalu rajona - lidz Hoby, tai pashai vietai, kur mani furinieks izlaida shurp braucot. Tur kadu laiku nacas pamedit, pa vidam izpleshot muti smaida, kad ieraugu furi ar LV Nr (negribeju ticet savam acim) un paveroties vinja smaidoshaja seja, jo, redzi - vinjsh tikko no Geteborgas. Izradas placī bija vel viena LV fure, bet ari ne tur, kur vajag man. Redzeju ari RUS Nr. Neviens vieglais pat isti uzmanibu man nepieversa. Vienigi - pirmo reizi apstajas kada sieviete ar "karavanu", bet brauca tik nelielu gabalu (lidz shim sie vispar ignoreja, kaut gan nezinu, kapec - man vinji izskatas tadi snobiski). Bet atradu beigu beigas vacu fuuri, kuras shoferim pagalam shvaki ar anglu valodu - toties vareju sakt jau ielauzties vacu mēlē.

Palauzamies vaciski un uz sava laptopa vinjsh smalki izpetija karti un izstukoja, kur mani laist ara pie G-borgas. Un nesakiet, ka virieshi nenodarbojas ar multitasking-u - vienlaicigi petija datoru un vadija furi. Pie tam nevis vienkarshi vadija, bet parkartojaas pa joslam. Pec tam uzsledz CSI - skatijamies to, vaciski, protams.

Es pa brizjam megjinjau tomer kaut ko runaties, jo citadi - migu ciet - riktigi sledzos ara, jo maz guleju pa nakti + visai karsti.

Ta visai atri tiku lidz G-borgai, kaut gan paguvu sakjert shaubas, jo shis shoferis brauca uz Malmo (kas ir ljoti pa celjam, ja stopeju visu celju lidz Danijai, ari paar tiltiem. Bet tai pat laika - gribetos tomer apskatit to Geteborgu, par kuru A2 saka, ka tur nav tada strikta centra - diezgan izkaistitas vietas, ko verts redzet, pa visu pilsetu. Viena diena nevarot apskatit.
Tomer braukt tiri ar stopiem butu letak ar un sanaktu varbut vairak citas pilsetas aapskatit. Bet, kamer shtukoju, tikmer G-borga jau klat un esmu izlaista ara.

Bet labi jau ir, ka shoreiz shadi, jo D atrakstija, ka vinjam taisni sanaks braukt nakamaja diena uz Frederikshavn-u, kur es ar prami iebraukshu. Vares mani savakt.

Previous Entry  Next Entry