Mirkļu konservācija - Nacionaalaa Speeka Savieniiba [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nacionaalaa Speeka Savieniiba [27. Jan 2005|23:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Janvāris 2005 - 11:08
(Link)
nu nez nez - manupraat homosexualitaate ir iedzimta lieta, lai arii kaa to reklameetu, neieshu es ar dzeku draazties un viss. paskaties - TATY bij modee, visaam meiteniiteem modee bija bisexualitaate un katra tiiniites goda lieta bija nosuukt savu labaako draudzeni :) domaa daudzas no vinjaam tika taalaak par franchu skuupstu? es domaaju, ka cilveeks saprot, ka tas nau vinjam domaac un viss.

piedevaam, neesmu dzirdeejis, ka kaads buutu miris no taa, ka divi dzeki padupsee viens otru klusiibaa vai divas meiteniites viena otrai palaiza. vai nebuutu logjiskaak saakt, piemeeram, ar azatrtspeelju aizliexanu vai vismaz ierobezhoshanu? vai arii strikti veersties pret shoferiem dzeerumaa un narkotiku ietekmee? uzlikt bargaakus sodus par izvaroshanu?
[User Picture]
From:[info]piromanjaks
Date:28. Janvāris 2005 - 13:36
(Link)
Kā jau teicu, vēl ir daudz piemēru, kur mēs varētu labi pastrādāt, esot pie varas, arī azartspēles, izvarotāji un šoferīšu reibums. Un, ja pats neesi iekšā homoseksuālismā, tad neredzu iemeslu to tik ļoti aizstāvēt. Zoofīls un kustonīts taču arī necieš no tā, ka abi bik palaizās, padrāžas. Bet robežu kur nospraust?.. Es to spraustu uzreiz aiz heteroseksualitātes, jo tā visbūtiskāk atšķiras no pārējām "orientācijām". Citādi jau arī zoofīli var sākt parādes ar kaziņām.

Tātad, es no Tevis tā arī nedzirdēju nekādas pārliecinošas iebildes, tikai tādu kā gaumes nesaderību. Dekolonizācijas plāns ir visumā skaidrs, vajag, pirmkārt, radīt atbilstošu iekšēju klimatu valstī, jo valsts bez tautas atbalsta tikai vārgi muļļāsies diplomātiskajā sfērā (t.i. būs jurkāni un kalnietes, kuri brauks pie lielajiem brāļiem ar rozēm un būs pretēji noskaņotie, kuri mēģinās kārtot reāli svarīgus dokumentus). Tautas militarizēšana nozīmē to, ka ārējam agresoram būs kaut nedaudz neizdevīgāk šeit iebrukt. Zini, 1 vissvarīgāko faktoru, kādēļ nenotiek karš? Tāpēc, ka tas nav pietiekami izdevīgs (militārie izdevumi+sankcijas+cilvēkresursi). Mums vajag maksimāli tiekties uz to, lai Krievijai būtu pēc iespējas neizdevīgāk uzbrukt Baltijai. Lai katrs iedzīvotājs būtu potenciāls partizāns. Tas nozīmē arī apakšzemes komunikāciju un bumbu patversmju veidošanu. Valstij tam atliktu gan atbalsts, gan līdzekļi, ja nebūtu iekšējas činkstēšanas un traucēkļu no krievvalodīgiem, naidīgiem "nodokļu maksātājiem", jo tādiem pārsvarā Latvijas drošība vismazāk rūp.

Un, kā jau izdarīji mājienu, mēs neesam vienīgie nacionālisti, ir it kā vēl citi, gan ekstrēmāki, gan ne tik, visā Eiropā. Liberālajām Eiropas valstīm nepietiks tikai Latvijai kratīt ar pirkstu, tām pašām iekšējs nacionālisma faktors attīstās. Tā ka NSS jau ir koordinējusies ar Eiropas nacionālistiem un tas tiks darīts arī nākotnē.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Janvāris 2005 - 14:50
(Link)
runaajot par orbezhu nospraushanu - robezha jaanosprauzh tur, kur kaada no iesaistiitajaam puseem nav devusi piekrishanu piedaliities aktaa (zoofiilija, jo dziivniecinji nemaak runaat; pedofiilija - jo beerns veel nezina ko ar vinju dara; nekrofiilija, jo liikji nerunaa; un visbeidzot izvaroshanas; gan jau ka veel kauko vareetu izdomaat, bet shie ir pirmie, kas naak praataa).
paarliecinoshas iebildes no manis vari arii negaidiit - es nemeegjinu striideeties, es tikai izklaastu savu viedokli. shiis diskusijas meerkjis nau pieraadiit, ka man vai jums ir taisniiba, bet gan vienkaarshi manas zinkaares apmierinaashana. piedevaam, daudzos jautaajumos viedoklji pusliidz saskan, domstarpiibas ir tikai iistenoshanas mehaanismaa. runaajot par kara izdeviigumu - es domaaju, ka karsh buutu neizdeviigaax, ja te buutu aarvalstu kapitaals (nu kursh mulkjis ies spridzinaat ruupniicas, kas vinjam pasham pieder).
[User Picture]
From:[info]piromanjaks
Date:28. Janvāris 2005 - 16:07
(Link)
Nu ziņkāres apmierināšana arī ir ok. Es gan domāju, ka ārvalstu kapitālam ir ļoti slikti blakusefekti. Piemēram, kapitāla līšana politikā un valsts suverenitātē. Kapitāls teorētiski var nodiktēt: "tā, tagad te iebrauks 1000 indiešu viesstrādnieku manos jaunajos uzņēmumos, un latvieši labāk lai paklusē, jo saeimas vairākums ir manā (brīvā tirgus) pusē". Apmēram tā. Kā tajos futūristiskajos romānos, kur vara pieder koorporācijām. Tikai tagad tas jau ir nonācis tuvāk realitātei. Te nācijām kaut kas ir jādara, ja viņas grib pastāvēt...
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Janvāris 2005 - 17:05
(Link)
un vaitad iexzemes kapitaalam taadu blakusefektu nau? "taa, tagad es te nojauxu Doma bazniicu un uzcelshu jaunu 5 zvaigznju viesniicu un paareejie lai paklusee..." vai arii tu apriori pienjem, ka visi vieteejie uznjeemeeji un oligarhi ir kristaalgodiigi un gudri? vieniigais, kas to vareetu kaut cik amortizeet ir komandekonomika, pie nosaciiju, aka visi lielie uznjeemumi pieder valstij. bet nu tie uznjeemumu vadiitaaji jau arii taadi kundzinji vien buutu. nauda un vara nepareizaas rokaas jebkuraa gadiijumaa ved pie negatiivaam sekaam - vienalga kam taas rokas pieder - aarvalstniekam vai vieteejam.
[User Picture]
From:[info]piromanjaks
Date:28. Janvāris 2005 - 22:41
(Link)
Tās stiprās roķeles pieder vietējam ārvalstniekam. Citiem vārdiem -okupantam. Pamanīji, ka mums tādi arī ir? Lēš, ka 80% Latvijas tirgus tādiem pieder. Lūk kāpēc NSS iestājas par privilēģijām tieši pašiem latviešiem (it visā, arī uzņēmējdarbībā). Kas tad vēl vairāk ir papildus vajadzīgs nacionālajam kapitālam, kā valsts atbalsts? Es jau te ne tik ļoti par godīgumu domāju, cik par tautsaimniecību. Kāds tur makdonalds or smth vairs par tautsaimniecību, nesmīdini :D Un vai makdonalda klauns būs tas, kurš paglābs Latviju no kara?.. neticami. NSS latviešu atbalsta programma ir krietni ticamāka.

Un Doma baznīcas jaukšanu regulē kkādi pieminekļu aizsardzības likumi, tā ka neveiksmīgs piemērs. Tāds pustraks uzņēmējs varētu ne tikai ellē pacepties, bet pirms tam vēl izsaukt savu preču/pakalpojumu boikotu.