Mirkļu konservācija - Nacionaalaa Speeka Savieniiba [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nacionaalaa Speeka Savieniiba [27. Jan 2005|23:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]deep
Date:27. Janvāris 2005 - 23:44
(Link)
tad sakonektee partijas valdi. e-pasts ir publiski pieejams saitaa, informaciju tev neatteiks.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Janvāris 2005 - 23:48
(Link)
nu... nez vai sanjemshos to iipashi lasiit peecaak - tagad man tikai taadi intereses uzpluudi uznaakushi. piedevaam - njemot veeraa, ka programma visticamaak ir izstraadaata pashvaldiibu veeleeshanu vajadziibaam - diez vai tur buus apraxtiiti globaalaaki finansiaalie mehaanismi. un zinot partiju slinkumu un faktu, ka letinji jau taapat taas programmas nelasa, apshaubu faktu, ka tur kaut kas iipashi vairaak par tiem pashiem saukljiem buus ieraxtiic.
pardon, bet jo vairaak es lasu to saitu, jo vairaak man zuut iespaids, ka tas ir kaut kas nopietns.
[User Picture]
From:[info]deep
Date:27. Janvāris 2005 - 23:55
(Link)
ja kaads te nav nopietns, tad tas vareetu buut tu.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Janvāris 2005 - 23:58
(Link)
es arii neesmu nopietns - ja es nopietni gribeetu pieveersties shim politiskajam speekam, domaaju, ka to arii buutu izdariijis. bet nu mani uzskati ir stipri vien liberaalaaki, liidz ar to interese ir driizaak liimenii "vai letinji arii kaut ko dziivotspeejiigu un nacionaalistisku var salipinaat kopaa". atvainojos, ja aizvainoju tavas juutas, bet nu katram ir tiesiibas uz saviem uzskatiem, kameer vien shii valsc ir kaut cik liberaala :)
[User Picture]
From:[info]piromanjaks
Date:27. Janvāris 2005 - 23:58
(Link)
Nevis partijas nostādnes ir nepareizas, bet gan šitais bailīgums "ko nu teiks, ko nu teiks". Saproti, ka ja kāda lielvalsts apvainosies par mūsu tautas mēģinājumiem nostiprināt suverenitāti (t.sk. ar dekolonizācijas palīdzību). tad klusus, liberālus un iztapīgus būs daudz vieglāk apklusināt, jo ANO (utml org.) nedzirdēs "nacionālistu saujiņu" vaimanas, bet ja latvieši kā tauta(liels vairums), tātad arī pamatoti kā valsts izcelsies, tad ANO vienkārši nespēs ignorēt. Jo darbojas nevis "saujiņas", bet gan nācija. Tāpēc arī Tu un ikviens tautietis ir vajadzīgs modrs un gatavs iebilst pret globālismu un pārspīlēto internacionālismu.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Janvāris 2005 - 00:06
(Link)
es nesaku, ka partijas nostaadnes ir nepareizas - katram ir tiesiibas uz savu viedokli un ja cilveeks speej savu viedokli pamatot - burviigi, ja ne - viedoklim ir tiesiibas eksisteet, bet cik nopietni es to uztveru jau ir cic jautaajums.
un piedod, bet ANO taapat nau nekaadas reaalas ietekmes - taa ir demagogu saujinja, kurus taapat visas pasaules lielvaras ignoree. ANO iebilsda pret iebrukumu Iraakaa, ko izdariija amiishi? uzlika miixto!
es domaaju, ka ANO shajaa situaacijaa vareetu buut vieniigais balsts, pie kaa varbuut (tikai varbuut) vareetu griezties, bet shis balsts ir tik ljodziigs, ka pats sevi nespeej notureet, kur nu veel citus.