Mirkļu konservācija - [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Aug 2004|21:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Sajūtas |hvz]
[Skaņas |Clint Mansell (Featuring Kronos Quartet) - Summer Overture]

shodien redzeeju vienu no skaistaakajaam lietaa peedeejaa laikaa - pie luksafora staaveeja paaris un skuupstiijaas... laikam jau taas ir manas kaarteejaas ideaalista iedomas, bet man likaas, ka vinji alkst izbaudiit katru mirkli kad ir blakus un pat paaris sekundes, kad iedegas luksafora sarkanaa gaisma vinjiem ir bail zaudee, neatrodoties viens otra apskaavienos. jaa, var jau buut taas ir tikai ieodmas, bet pasaule tachi ir skaista taadeelj, ka mees to taadu padaraam.
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:23. Augusts 2004 - 22:16
(Link)
ak, Tu juutiigais muljkjiiti!
taa saraxtiiji, ka pat redzu acu priekshaa sho momentu, ko apraxtiiji! pozitiivas emocijas sajutu sho lasot- paldies =)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:23. Augusts 2004 - 22:40
(Link)
dziive jau taada sasodiiti diivaina lieta - pashas skaistaakaas lietas muus ielenc ikdienaa, vienk mees savaa steigaa un tuvredziibaa taas nepamanam :/ tik reti atliek laika piefixeet cik skaisti rinkjo sniegpaarslinjas vai leduspukjes uz sasodiitaa ikarusa loga, vai garaam ejoshas meitenes smaidu (parasti skats pieveershas iisajiem svaarcinjiem) vai sazin veel kaadas lietas, ko palaizham garaam
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:23. Augusts 2004 - 23:13
(Link)
es gan vienmeer tieshi sabiedriskajaa transportaa pamanu visaadus jaukumus, kas apkaart- rudenii, kad liist& lapas kriit un ziemaa, kad skaisti putenjo, bet pavasarii, kad brauc agri no riita, bet sauliite jau silda& apkaart viss saplaucis.. vasaraa gan neko nemanu, vieniigi sasviidushus kjermenjus un veelmi aatraak tikt prom... bet vislabaak ir staigaat ziemaa pa vecriigu ap pl.22, kad visi ir saliidushi siltaas vietaas& vecriiga ir izmirusi- var skatiities kaa sniegs iekljauj maaju jumtus, tumshaas debesis un to mieru, kas valda... FUCK! sagribeejaas ziemu!
[User Picture]
From:[info]ance
Date:23. Augusts 2004 - 23:20
(Link)
Man arii patiik ieveerot siikumus. Parasti ieraugot taadus skaistus siikumus gribaas tos aprakstiit. K-ko uzrakstiit. Bet, kad atnaaku maajaas, visa briinishkjiigaa siikumu burviiba ir pazudusi. Nav vairs TAAS sajuutas. Nav TO kraasu. Nav TAAS domas.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:23. Augusts 2004 - 23:29
(Link)
nu redz, sabiedriskais transporc jau laikam ir bezmaz taa vieniigaa vieta, kur mees ljaujamies paardomaam - taapat jau to autobusu/troleibusu/tramvaju/mikrinju/vilcienu/sazin ko veel nepasteidzinaasi, taadeelj arii sanaak veerot pasauli, raknjaaties sevii un pieveersties citaam veertiigaam padariishanaam. pirms gadiem 2iem biju pamaniijis, ka man vis labaak raxtaas peec brauciena vakaraa ar vilcienu... sen neesmu raxtiijis, sen neesmu braucis ar vilcienu :/
nu jaa, ziemai arii nebuutu ne vainas, ja temperatuura pietureetos virs +10C, citaadaak man vieniigaa smadzenju shuuna no auxtuma atrofeejas :)
P.S. atziistaas kas nozaga manu sejas kreemu
P.P.S. laikam grieziishu nost nagus pavisam - pieriebaas jau gari :/
[User Picture]
From:[info]ance
Date:23. Augusts 2004 - 23:15
(Link)
Skaisti.
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:23. Augusts 2004 - 23:54
(Link)
galu galā - kāpēc sev iestāstīt, ka dzīve sūkā, ja var to izbaudīt priecājoties par visu, kas dots, nevis raudot par visu, kas nav izdevies tik labi.
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:24. Augusts 2004 - 07:03
(Link)
roza romantikjis:P~~~
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:24. Augusts 2004 - 11:44
(Link)
pati kaka :P
From:(Anonymous)
Date:24. Augusts 2004 - 18:33
(Link)
a es domaju vinji saks iet un tos nortieks auto, laikam nekaa/. :(((
bet laix veel ir.!