the everchanging caleidoscope of life - Podkāsti [ieraksti|arhīvs|draugi|info]
Max

[ info | sc info ]
[ arhīvs | arhīvs ]

Uzaicinājumi paciemoties:
[ undisclosedpod latest layne beachley drdr ]

Podkāsti [16. Nov 2015|17:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[skanīgais |BBC Radio]

OK, kurš ir noklausījies Serial'u? Jau sen gribēju un ik pa laikam par to dzirdēju, bet vislaik atliku, līdz beidzot saņēmos. Un tagad knapi esmu gulējusi, jo man vāji nervi. Tas kā agrāk - man patika lasīt detektīvus un lasīju tos līdz vēlai naktij, jo interesanti taču. Un tad man bija bail iet gulēt un daudz par to domāju. Tagad tas pats, tik tagad nelasu, bet skatos vai klausos. Pa dienu gan nav nekādu problēmu, tāpēc Doctor Who arī vakaros neskatos. ASV populārāko podkāstu topā tas joprojām ir 2. vietā arī gadu vēlāk. Tā nu tai topā netīšām ieraudzīju, ka ir arī otrs podkāsts Undisclosed, kas iet daudz dziļāk visās iespējamajās un neiespējamajās detaļās. Tā nu ned-nogali pavadīju citā dimensijā ar austiņām ausīs (vismaz bija gaišs pa dienu!). Drošvien 3dien būs tas pats, līdz tikšu līdz finišam (pašreizējam). 
Vispār ārkārtīgi aizraujoši un tik daudz ko var uzzināt un var arī nošausmināties. Ir skaidrs, ka visi CSI un tml. mums rada maldīgu priekšstatu par to jomu. Daudz maldīgus priekšstatus - daži uzreiz skaidrs, ka izdomājums, bet citi nē. Piemēram, ka visi vienmēr grib atklāt un nodrošināt taisnību. Bet reāli laikam jāņem vērā cilvēciskais faktors, ka tas tāpat ir darbs, ikdiena, prasības, rezultāti utt. utml. Un nevaru nesmieties par "What he lacks in credibility, he makes up in variety". Lai gan tas ir vismaz traģikomiski, ja pēc tā tiek spriests - būt vai nebūt dzīvei cietumā vai nē.
Palasījos arī komentārus un viedokļus (par Serial'u kā tādu ne par vainīgs/nevainīgs) protams, bet tas ir arī vistīrākais vājprāts. Mēs pilnīgi noteikti dzīvojam narcisistiskā laikmetā. Katrs tagad ir sasodīts kritiķis! Nē nu var būt katram savs viedoklis, lūdzu, bet varbūt to labāk paturēt pie sevis? Un nevajag gaidīt, ka viss tiks taisīts tieši pēc tavām vēlmēm un patikas. Tik ļoti pierasts, ka visu var pielāgot, kā pašam gribas un liekas, ka tas tiek gaidīts no pilnīgi visa. Lai viss šai pasaulē ir manā gaumē, nedrīkst būt savādāk. "I don't know" (she's the voice in your head). Apnicis.
Vispār saistībā ar šo un arī plašākiem un aktuālākiem notikumiem pasaulē - jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zaudēju ticību cilvēcei. Pierādiet man pretējo. We're going insane.

Linkpiespēlē