the everchanging caleidoscope of life - Mans darba grafiks sheit + valoda [ieraksti|arhīvs|draugi|info]
Max

[ info | sc info ]
[ arhīvs | arhīvs ]

Uzaicinājumi paciemoties:
[ undisclosedpod latest layne beachley drdr ]

Mans darba grafiks sheit + valoda [1. Jul 2009|14:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[garīgais |OK jeb endAxi]

Man ljoti patiik mans darba grafiks EVS - to patieshaam pat nevar nosaukt par darbu (kas tas arii nav, jo esam briivpraatiigie). Straadaaju es pagaidaam 2-3 dienas nedeeljaa (paareejaas 2-3 dienas man ir valodas stunda). Oficiaali man buutu jaastraadaa 5h, bet mani gandriiz vai dzen prom jau peec 3h. Taa nu parasti es varu kaadu laicinju "be free;)". Valodas stundas notiek darba laikaa, bet citaa vietaa, taapeec no straadaashas nekas nesanaak - taa vietaa man ir iespeeja paseerfot internetaa.
Toties briivajaa laikaa daudz laika pavadu maacoties grieku valodu. It kaa maacos daudz, bet tracina tas, ka maz kas paliek atminjaa. Par rakstiibu nemaz nerunaasim - kad tieku liidz "i" burtam, tas ir uz mineeshanu. Jo ir 5 varianti, kaa var uzrakstiit "i"!! Nav nekaada joka lieta. Turklaat daudzi vaardi man kk atgaadina un liekas smiekliigi. Piemeeram, "arii" griekiski ir επισης jeb epIsis. Man, protams, ir tikai viena asociaacija;) - pieliek "n" burtu priekshaa un ha-ha-ha.
Veel man ljoti patiik, ka viss te notiek taadaa griekjiskaa garaa. Tas nekas, ja nokavee. Mees ar engeli (pusvaaciete) patiesiibaa pie taa piestraadaajam, lai ierastos griekiski nedaudz veelaak nevis preciizi vai veel trakaak - kaadu laicinju ieprieksh. Taapat ir normaali njemt paartraukumus - un ja tos nenjem, tad uz tevi skataas ar skjiibu aci. Taapat vajag darba laikaa kk iedzert vai ieest. Un shii attieksme ir ljoti forsha - ne taa, kaa meedz buut Latvijaa.
Man ljoti patiik. Jaastraadaa maz, var maaciities valodu (apmaksaa un darba laikaa), naudas pietiek ne tikai dziivoshanai, bet arii kk apskatiishanai. Es taa pareekjinaaju, ka, ziemaa, apmaksaajot reekjinus, es sanjeemu ~ tikpat, cik sanjemu tagad. Bet cik es tagad straadaaju! Un kaada ir attieksme! Turklaat veel piedziivojums ar dziivoshanu citaa valstii. Nevar nemaz saliidzinaat.

Linkpiespēlē