Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Februāris 15., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:07
A nemaz nepukstiet un nečīkstiet, ja!! Visu vakaru gandrīz neviens te nav redzēts, tādat tusē bulciņ`s kaut kur ārā!! ;D Plīz, es gribu to dzirdēt no jums, draugi :) ka jums labi gājis :]

Vot es nosēdēj mājās godīgi, padedzināj svecīts, paārdījos pa istabu pie pamatīgiem decibeliem (mājās nav neviena, kam pret to varētu būt iebildumi ;D) un vēl uzrakstīju mājasdarbu literatūrā - Zentas Mauriņas tēzes par Frici Bārdu, vo! :D Pašai milzīgs prieks par sevīm. Jā, un no kafijas tiešām pāriet nogurums un rodas liela enerģija uz kādu laiciņu!! :D Nez, a moš tā ir kāda cita enerģija...

Un vispār, man viss ir labi. Es tak esu viens laimīks meitēns, jopipī ar ārā ;D
Garastāvoklis:: diezgan oK ;D

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]chiry
Date:15. Februāris 2005 - 12:21
(Link)
Heh... baigi jauki! Es ar nekur negaaju, neko nedariiju! Eee... pat paraadu neuzrakstiiju... Toties es slinkoju uz visu klapi! Tik ljoti slinkoju, ka prieks pasham! Es centos! Valstiijos pa gultu, guleeju, aizmigu, pieceelos, padzeeru teeju, atkal guleeju! Forshi! Es beidzot normaali paguleeju! :)))
From:(Anonymous)
Date:15. Februāris 2005 - 13:32

koko

(Link)
A es, kā vienmēr, neatradu nevienu pretējā dzimuma pārstāvi, kas gribētu ar mani kaut vai tēju padzert un sanāca tā, ka ar istabas biedriem noskatījāmies jauno Blade, kura laikā ar vienu no istabas biedriem (otrs nedzer) pievārējām 0.5 LB dzidro un tad nu gājām gulēt.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:16. Februāris 2005 - 16:14
(Link)
Biju iekš LIdo skatīties ledus skulptūras. Padzēru vakarā tēju... Un vispār... nekā izcila... ok, varbūt šis tas. Katrā ziņā man tagad nav garīgā pastāstīt ko vairāk.

> Go to Top
Sviesta Ciba