Mīļās muļķībiņas - Wapsā

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 28., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:04 - Wapsā
Lūdzu, nosauciet kaut dažas joku zvanu tēmas! I mean, māsīcai ir dz.d, tāda atraktīva dūda, gribas viņai sagādāt jautru brīdi! Zinu, ka daži radio tā dara, bet nelaikā atslēgts nets, nevaru kārtīgi sameklēt pati. Man ir padomā cilvēks, kurš piezvanīs un noturēsies nopietns uz brīdi, bet kas varētu būt the case? ;D Jautri būtu kaut ko ar parādiem, kredītreformām utml, viņai patīk izkārtot visu pēc savas patikas 8)) Bet varbūt kaut kas pavisam cits būtu jautrāks, kādas citas iestādes pārstāvis? Uzrakstiet, kas iešaujas prātā, un no kuras puses to apspēlēt! X]

(1 teica | saki)

Comments:


From:[info]stihija
Date:28. Jūlijs 2009 - 09:16
(Link)
nu tur jau vislabāk paņemt kaut ko personīgu. Piemēram, ja viņa plāno konkrētu ceļojumu, tad var pazvanīt tā ceļojuma aģentūras pārstāvis un sākt visādus gļukus piedāvāt (viesnīca aizņemta, bet varam tā vietā Hosteli ar japāņu tūristiem piedāvāt, bet kā kompensācija + viena nedēļa) vai tml.
Vai arī ja viņa nesen izdarījusi kādu lielāku pirkumu, tad var tā veikala pārdevējs pazvanīt un atvainoties, bet būšot viņam tā prece jāņem atpakaļ un visādus interesantus iemeslus izdomāt.
Nu tā būtu lielāka ticamība

> Go to Top
Sviesta Ciba