Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Janvāris 15., 2009


[info]lyrfeel18:03
Tur jau ir tā lieta. Jaunieši stulbi ir un būs un paliks, un vienmēr izmantos šitādus gadījumus, kad bars kaut ko dara, mītiņo utt. Ar visiem šitajiem zaudējumiem bij jārēķinās uzreiz, kad tika paziņots mītiņa datums!!

Bet miermīlīgi palūgt mantkārīgos treknuļus aizvākties - vai nav smieklīgi?? Viņi nav pa purnu dabūjuši vispār!!
Paskaties, kā viņi tur muldēja un muld joprojām! Un visur apspriež tieši grautiņus, nevis tās problēmas, kuru dēļ mītiņš tika vākts! Tas viss bij speciāli!

Tos izsistos logus Saeimas namam tā arī vajadzētu atstāt izsistus, lai paliek par piemiņu, nevis par nodokļu naudu likt atpakaļ! Lai salst pakaļas! Nav takš valstij naudas!
Jo, kad mazākam cilvēkam kaut kas tiek nogriezts (piemēram, štuko pašlaik noņemt pabalstu, kas paredzēts bērniem, kas b/d rindā gaida - varbūt vair iedomāties, cik es ļoti "iepriecināta" esmu), tad vienkārši paliek bešā un viss. Un viss, nogriezts un viss! Naudas nav. Tāda situācija. Tāpat ar šitajiem materiālajiem zaudējumiem!
Stulbi policijas mašīnas bojāt, tas bij stulbi. Vajadzēja deputātu mājas un auto iet demolēt, lai no savas kabatas labo. Tāpat pilnas kabatas ar tautas naudu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba