Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Decembris 21., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:01
Njā, lai kā tā Maxima šmucējas ik pa laikam, tas veikals tomēr ir liels palīgs mazturīgiem cilvēkiem. Lielu soli nāk pretī. Šodien pat - sapirkos visus vajadzīgākos produktus, pilns maiss, un tikai 6 lati. Daudziem no tiem produktiem, ko man vajadzēja, tieši bij kārtējā atlaide. Tas tomēr iepriecina.

Kad var atļauties, tad eju uz Spici, un iepērkos "pa smuko". Kur viss tīrāks, gaišāks, izvēle lielāka, apkārt koptāki cilvēki staigā, nekādi piedzērušies bomži neberzējas klāt, utt. - un cena par visām ērtībām jau ir ieļauta produktu cenā...

(3 teica | saki)

Comments:


From:[info]nord
Date:21. Decembris 2008 - 23:18
(Link)
Kaut arī varu atļauties iepirkties kaut stokmanā, lai es maksātu par to, ka apkārt koptāki cilvēki, gaišāks un tīrāks, HA :D da nekad, tikai, ja tiešānm vajag tikai kaut ko tādu, kas citur nav un tad, tikai to arī nopērku, par maizi, pienu utt nepārmaksājot. Un īstenībā par xxx maksimu izvēles trūkumu, nevarētu sūdzēties. Bet īpaša love man pret to ir pēc 40% rotaļlietām un 30% atlaide bērnu grāmatiņam.
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:22. Decembris 2008 - 03:00
(Link)
a kuros veikalos tad tev piedzērušies bomži berzējas klāt? man nekad nav gadījies. apkārt koptāki cilvēki? nez, man tā liekas tikai tāda ilūzija.
spice un alfa man ir vienā kategorijā - tajā, no kuras jāturas pa gabalu. tur ir pārāk daudz cilvēku, piedevām vienmēr ir grūti atrast, kur noparkoties.
bet, teiksim, imantas maxima man riktīgi patīk - un nav bijis tā, ka man rastos iespaids, ka tur izvēle mazāka būtu. un noparkoties vienmēr var. un bomžu nav. un neteiktu, ka tur tumšs vai dikti nesmuki būtu. lai gan cik nu smuki vispār veikalā var būt. bet ja par nesmukumu runājam, tad superneto man liekas konkrēti nesmuki veikali :)) un tumši arī, ja nu par to aizdomāties.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:22. Decembris 2008 - 22:28
(Link)
Ko lai saka - priecājies, ka nav gadījies

> Go to Top
Sviesta Ciba