Mīļās muļķībiņas - Vienpadsmitā stunda

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Decembris 13., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:33 - Vienpadsmitā stunda
Nejauši atradu - The 11th Hour. Dokumentāla filma, kurā tiek runāts par to pašu globālo saslilšanu, vides piesārņojumu un visām citām planētas problēmām. Interesanti, ka tur piedalās gan Stīvens Houkings, gan Mihails Gorbačovs. Tā vismaz titri saka... Nu, un daudzi citi, gan zinātnieki, gan citādi populāras personas.

Paskatījos mājaslapu, tur ir šis tas, kam pievērst uzmanību. Amīši diezgan pacentušies. Un man jau izskatās, ka diezgan daudz arī izdara. Es domāju, atrastos arī veidi, kā to pašu informāciju piedāvāt arī latviešu publikai. Un arī mēs varētu vairāk par to ikdienā piedomāt. Un ne tikai piedomāt, bet arī rīkoties.

"Anybody of an age can vote, because we vote everyday, when we pay for something. Everytime you lay your money on the counter to buy something, you are saying that, I apporove of this object, I approve of how it was made and the materials that are in it, what's going to happen to it when I no longer need it and throw it away."

"There are too many of us, using too many resources too fast."

Cerams, ka atnāks līdz mums ar šitā filma...

(2 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:13. Decembris 2007 - 15:57
(Link)
Jā, tikai amerikāņi nezin kāpēc ir tie, kas neparaksta Kioto protoklu un piegāna pasauli piecreiz vairāk nekā visas pārējās viņu attīstības līmeņa valstis. Tā ka tas ko saka dokumentāla filma, tas protams ir forši, bet šoreiz amerikāņi ļoti konkrēti runā ar saviem darbiem.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:17. Decembris 2007 - 15:18
(Link)
Jā, viņi ir lielākie šmucētāji. Bet tie, kas tas protokols jāparaksta, bet kuri to nedara, nav tie paši, kas veidoja to filmu, man domāt. Filmas veidotāji izdarīj to, ko varēja. Uztaisīj vismaz filmu

> Go to Top
Sviesta Ciba