Mīļās muļķībiņas - Bijām pie dakteres atkal

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Septembris 27., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:18 - Bijām pie dakteres atkal
Šoreiz bij traki... Pirmkārt, es gāju viena ar bēbi (parasti jau vīrs nāca līdzi visur, bet tagad jams pa dienu darbā).
Murgaini bij braukt ar trollejbusu - ratus iecelt šausmīgi smagi, veci tantuki man palīdzēja... Pie tam es, kā jau "pieredzējusi" sab. transporta pasažiere ar ratiņiem iekāpu pa vidējām, ne pēdējām durvīm trollejbusā. Bet tur eja pa šauru, lai pa iekšpusi līdz beigu brīvajai vietai aizstumtos. Tā nu muļļājos pa priekšgalu un maisījos visiem pa kājām, pie tam aizņemdama trīs sēdvietas un divas stāvvietas...

Otrkārt, viņš vairs nav tik maziņš, ka viņam patiktu viss un visi. Tikko noģērbu pliku un sveša tante paņēma rokās, izklausīt un iztaustīt viņu, tā viņš sabijās un apvainojās, un brēca tā, kā es vēl nebiju dzirdējusi 8))
Ne īsti nosvērt, ne izmērīt tādu bļaurīti mazu. Bet nu apmēram 1,5 cm paaudzies, un par 600 gramiem pieņēmies. Varbūt 800! :D Vajadzēja man pašai celt viņu svaros, pa taisno, tikko noģērbu... Nebūtu tā sabijies uzreiz. Pārējo jau daktere pēc tam varēj izdarīt.

Atklājās vēl vieni brīnumi. Pareizāk - mana neuzmanība :/ Uz muguriņas viņam drusku sarkans vislaik bija, smērītes palīdzēja, bet tad tas uzradās atkal... Izrādās - no veļaspulvera :/ Lai arī lietoju to tipa piemēroto, Persil Sensitive... Domāju, ka ir labs! :/ Bet ir vēl viens variants - tais putrās, ko jau devu, nebija cukura, glutēna, bet takš bija piens klāt. Un viņš tak nepanes to pienu :((((( Es lēju ūdeni klāt, bet nebiju kārtīgi aizdomājusies, ka tajā putrā tas govs olbaltums var būt... Tagad jūtos briesmīgi, ka šitā neparūpējos līdz galam!! 8( Bet nu no šodienas dodu putru, kurā nav ne cukura, ne glutēna, ne arī piena nekāda. Došu arī pašmaltās griķu un rīsu. Kafijas dzirnaviņas dabūju.

Atklāju, ka no Baložu ielas takš varu iekāpt 22. aut, un aizbraukt gandrīz līdz Spicei! Un tur jau mājīgāks mājupceļš, tuvs un pierasts. Izbraukājos vēl pa Spici, apmeklēju jauko māmiņistabu (tur šodien pa dienu bija pat rinda!!!), nopirku vakariņas un tad uz mājiņām... Mazais susļiks bij drusku nobrēcies, un tā nočučēja labi ilgi un cieši...

(7 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:27. Septembris 2007 - 02:04

Es [ar tp. las gr

(Link)
Nu ar tām putrām jau ir vistrakāk - vislabāk iesākumā dot Similac [Nestle], ja redz vai jūt kādu alerģiju!
Vispār jau putru esi sākusi agri dot, to vajadzētu uz kādiem 8 mēneši, bet nu.. Oki, kā ir, tā ir :)
To pienu jeb kur klātesamu līdz gadam vismaz nevajadzētu, īpaši, ja mammas pienu neēd, jo zarnu trakts vēl nespēj šķelt govs olbaltumu. Tad nu riskēt labāk nevaig, jo katra alerģija vājina imunitāti.

A ber ar pulveriem arī vesels Story ;)) Es visu laiku lietoju Neutral. Un lietojas ilgi ar`. Tie pārēji tomēr ir ar smaržu un nav domāti zīdaiņiem. Arī pulvera daudzumu vienmēr samazinu, nekā rakstīts, jo nav jau nekādi tur dižie netīrumi.
Tie, kas Tide un Persil, un kas vēl, ko ikdienā lietojam, nav piemēroti. Tomēr iesākumā vaig tādus pavisam neintrālus. Zīdaiņu [1.ajā gadā] un mazu bērnu aprūpe tomēr atšķiras ;) Un, protams, nekādus veļas mīstinātājus un citas ķīmijas. Tas galīgi nav vietā.

Bet par to, ka puiks brēc uz citiem - tas viss ok ;))) Tā tiem bebīšiem ir, uznāk periodi, ka nevienu svešo neatzīst :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:27. Septembris 2007 - 15:24

Re: Es [ar tp. las gr

(Link)
Tā jau mums bija - jau sen dodu Nestles NAN H.A. maisījumu, tur nav tā olbaltuma. Tā nu jāskatās, cik ilgi šitā būs... Man bērnībā tāda pati alerģija bijusi, mamma stāsta.

Bet nu par to putras došanu kā tādu - klausījos dakteri, teica, ka no 5. mēn varu dot... :/ Tā nu es devu ar... Viss jau bij labi, tik re, kā ar to pienu nolažoju... Bet nu būs jau labi.

Tagad nopirkšu to pulveri, ko daktere ieteica - MiniRisk. Varbūt būs labs...
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:27. Septembris 2007 - 15:42
(Link)
NAN H.A. ir putra vai maisìjums? :) Nu jà,MiniRisk arì nav slikti,bet Neutral sèrija ir labàka - nesen vienà MM numurà kà reiz testèja veljas pulverus un Neutral atzina par labàko :))
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:28. Septembris 2007 - 14:54
(Link)
Tas ir piena maisījums.

Heh, man takš ir tas numurs, atcerējos! :)

Pie tam tur uz vāka blondais puisīts ir manas māsīcas trešais dēliņš, Gustiņš! 8)
Ar māsīcu štukojām, viņiem ar Ādamu vismazākā vecuma starpība starp visiem citiem radubērniem - laikam 8 mēn. Pašlaik viņi pavisam atšķirīgi, bet vēlāk, kad jau 3,4,5 gadi būs, tad jau nejutīs! Tad nu šitie divi būs razbainieki, varēs koalīciju veidot, un nonest visu Pulkarni (tie mūsu lauki)! :D Nu, tā jau būs viņu izvēle, protams, zināt jau nevar, kā viņi sadzīvos... Bet nu tā vienkārši varētu būt 8D
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:28. Septembris 2007 - 14:58
(Link)
Aaa, es atkal domāju, ka Tu par putrām runā. Es gan pagaidām dodu tikai gatavās.. Pēdējo nedēļu sāku eksperimentus ar putru, kur piens klāt.. ;) Pagaidām it kā nekādu reakciju.

Būs, būs pēc gadiem tādiem bēbīšiem daudz kopīga! ;) Sākumā katra nedēļa gandrīz no svara, bet pēcāk jau +/- gads divi un saprotās bērni ļoti labi ;))
From:[info]stihija
Date:27. Septembris 2007 - 11:46
(Link)
aarpraac, cik sarezhgjiiti izklausaas! KAs tik tajaas putraas nva! un ko tu cilveeks vari zinaat! shausmas. Bet toties tu tagad buusi tik izgliitota par to visu! kad man vajadzees, visu laiku zvaniishu tev :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:27. Septembris 2007 - 15:26
(Link)
Neko nevar zināt uzreiz.
Tāpēc jau saka - līdz ar bērniņu piedzimst arī mamma 8)) Viss jāiemācās, jāapgūst... Lai gan mātes intuīcija arī nav nekāds mīts :) Daudz ko pasaka priekšā, kas mazulītim būtu vislabāk. Bet mediķus un citas pieredzējušas mammas ir vērts uzklausīt.

> Go to Top
Sviesta Ciba