Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Augusts 22., 2007


[info]lyrfeel18:15
Es ļoti sekoju līdzi, dodot to maisījumu, lai nebūtu par daudz, lai nepaliktu bēbis tukls. Gandrīz katru mēnesi pie savas ārstītes ejam, un vienmēr pajautāju, kā viņai liekas, vai viņš nav nobarojies lieki. Bet nav! Jo 4,3 kg viņš man piedzima, un ar katru mēnesi pa kilogramam klāt, tieši tā, kā jābūt! Nebij jau precīzi 10, bija 9,6, es tikai noapaļoju... Bet laikam tomēr būtiski ir grami, tagad saprotu 8)
Arī fizioterapeitēm abām biju stāstījusi, ka ar maisījumu baroju, ne krūti, un kā viņām izskatās - vai ir viņš jau resns vai nē? Nē, nav, jo viņš tāpat ir vienkārši liels. Nekādu lieku kroku, tauku viņam nav, nav arī tusnīgs vai pasīvs. Ņemas ļoti aktīvi ;) Šodien pat bijām Vaivaru filiālē, un teica, ka varam kādu laiku nenākt, jo viņam viss ir pilnīgā kārībā un vienkārši jāattīstās pēc savas iesāktās programmas :)

Es tā iesāku ar tām burciņām, pa pusītei, bet šodien izēda veselu maziņo, un devu pienu pa virsu. Tā kā viņš ir lielāks, nekā citi bērni tajā vecumā, tad to maisījumu dodu par 20 ml vairāk vienā reizē, nekā uz kastītes teikts. Ārste saka, ka tas ir labi un normāli, tikai vairāk gan ne. Un pamazām jau sanāk to pienu mazāk dot, kad tie augļu biezeņi iesākti. Un karstumā tagad viņš arī īsti negrib daudz ēst siltu pienu, labāk remdenu ūdenīti svempj iekšā :)

Es vēl atcerējos, ka fizioterapeite teica, ka viņš tagad uz 8 mēn. izskatās, ar savām garām rokām, kājām un lielo galvu, un līdz īstajiem 8 mēnešiem viņš lielāks neaugšot vairs, tikai kustīgāks paliks. Viss augšanas spēks tikšot zobiem izlietots :D Tā arī izskatās, jo arvien nemierīgāk pa muti ar rokām ņemas. Traki, ka tik ātri jau zobi nāktu

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba