Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Augusts 21., 2007


[info]heartstripper13:27
Man liekas, ka visa burciņa gan uzreiz ir par daudz tik mazam. Patiesībā vienā ēdienreizē tagad Tev būtu jādod ~ 6 tējkarotes, tb, tā burciņa sanāk vismaz uz 2 reizēm. Jo, kad paēd biezenīti, pēcāk jādod vēl pieniņš padzerties :)
Puikam tagad jau vēl bieži jāēd, lai nav tā, ka ēd retāk, bet daudz, varbūt tāpēc tas svars arī tik liels nācis klāt.
Es varu pastāsstīt, ka sāku piebarot 4,5 mēnešos un uz 5 mēn.mans ēda vēl tikai suliņu, 30ml no rīta :) Un uz 5,5 sāku klāt dot augļu biezenīti, ko nedēļas laikā pieaudzēju līdz tām 6 karotēm. To devu no rīta, bet sula bija pēcpusdienā. Jo tā jau arī ir kā ēdienreize.
Un svars manam jau arī priekš sava vecuma bija grandiozs, uz 5 mēn. 8600kg.
[info]karalienes puika tagad uz 10 mēnešiem sver pāri par 9,5 kg un tas priekš tāda vecuma ir ļoti ok. Nezinu, cik manam tagad precīzi, rīt svērs, bet pāri 11kg jau būs noteikti, un tas ir daudz.. Bet tā viņš man no pirmajiem mēnešiem strauji pieņēmās, kad vēl tikai ar pienu baroju, tāds viņš man audzelīgs ir ;)))

Vispār Tev vajadzētu labu pediatru, ja Tavs ģim.ārsts nav pediatrs. Citādi ar tām barošanām var iebraukt auzās.. Man tāds viens zināms, superais onka, tepat Āgensk., bet maksā vizīte labas naudas, un Tev tagad tādas nav :(

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba