Mīļās muļķībiņas - tpu

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 1., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:00 - tpu
Biju vakar uz vienu bērnudārzu, to tuvāko, kas ir - "Ieviņa". Un pieteicu sīcīti rindā. Ja kas, dabūjām 24. numuru, tipa grupiņā tikām, jo tur 24 uzņem. Bet nu, protams, līdz gada beigām vēl viss var mainīties, kādam, kas tur jau ir, var piedzimt māsa vai brālis, vai arī kādam darbiniekam bēbis, un tas nostāsies augšgalā, tad mums kirdik. Bet var jau gadīties arī tā, ka vairāki, kas te bij pieteikti pirms mums, ies tomēr citā dārziņā. Tad tomēr ir cerība man savu trīsarpusgadnieku laist bērnudārzā, kad viņš būs trīsarpusgadnieks... Bet, ja netiks nekur, tad saņemšu 50ls pabalstu, līdz brīdim, kad varbūt tomēr vieta atbrīvosies tajā grupiņā, uz kuru pieteicāmies... :FFF A ja nē, tad pēc vēl 2 gadiem varēs iet sagatavošanas iestādē, kura tikšot individuāli ierādīta no kaut kādas tur iestādes puses.

Nu, nezinu, kā ir tiem, kas ir rindā ar ~80. numuru... Tur laikam toč cerība ir TIKAI uz pabalstu...

(7 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:1. Jūnijs 2007 - 14:24
(Link)
Tev jau vēl labi! manai krustmeitai ir Nr.97 diezgan bezcerīgi.. bet vecāki cer uz kukulīti direktorei ;)
[User Picture]
From:[info]chiry
Date:4. Jūnijs 2007 - 09:15
(Link)
Ak dies... mums ar tas gaidāms. Kā dzirdēju rindā uz bērnudārzu var pieteikties bezmazvai uzreiz pēc dzemdībām, lai kaut kāda cerība būtu savu mazo atvasīti laist bērnudārzā. Tā ir, ka visu nolikvidēja veiksmīgi ātri un tagad tādas problēmas rodās... :(
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:5. Jūnijs 2007 - 08:14
(Link)
Tikko mazuļa personas kods rokā, tā dui uz visiem tuvākajiem bērnudārziem ar pieteikumu!

Kad ta mazais bebsis gaidāms? :)
[User Picture]
From:[info]chiry
Date:5. Jūnijs 2007 - 12:12
(Link)
Nu ir tā, ka ceturtdien nolikts datums, kad tiks veikts ķeizargrieziens, bet mums tādas aizdomas, ka tik ātrāk tas nenotiktu! :) Bet nu... katrā gadījumā vēlākais pēc 2 dienām es būšu tētis, kas pirmo reizi redz savu bēbīti! :)
[User Picture]
From:[info]chiry
Date:5. Jūnijs 2007 - 23:35
(Link)
Vecas ziņas! :) Piedzima šodien plkst. 20:25! paņēma un piečakarēja visas ultrasonoskopijas, visus aprēķinus un visus cilvēkus! :) Stradiņiem nācās ārpuskārtas operāciju taisīt! :) Raksturiņš laikam būs, bet baiba jau saka, ka es redzēšu spogulī sevi! :D
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:6. Jūnijs 2007 - 06:13
(Link)
Vai die, apsveicu, apsveicu, apsveicu!!! Nu re, kā notiekās :) Es arī biju Stradiņos...
Tu, galvenais, neatstāj savus abus mīļumus tagad vienus, šitais, manuprāt, ir visvisgrūtākais moments dzīvē - tās pirmās dienās pēc dzemdībām! Skaties, lai jaunā māmiņa dabū kārtīgi izgulēties!!
Un kāds vārdiņš būs bērniņam? :)
[User Picture]
From:[info]chiry
Date:7. Jūnijs 2007 - 00:13
(Link)
Nu tā kā ārpuskārtas mums viss process notikās, tad nedabujām ģimenes palātu, tā ka nākas pa naktīm mājās iet tomēr... Bet nu nekas... būs jau labi viss... Apciemoju vislaik i palīdzu i atbalstu, cik varu... Vārdiņu jau esam izlēmuši - Raitis! :)

> Go to Top
Sviesta Ciba