Mīļās muļķībiņas - Eirovīzija 07

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Maijs 13., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:32 - Eirovīzija 07
Da nekas. Štrunts par to, ka Latvija nav pirmā. Baigi vajag mums vēlreiz visu šovu veidot? Nu nafig. Lai citit taisa. Galvenais ir vispār piedalīties, to es šodien sapratu. Kāda vaina? Tāpat visiem viena un tā pati skatuve jādala. Nevar vienmēr uzvarēt. Bet var takš tāpat piedalīties, bez stresa.

Es aizdomājos, ka pirmo reizi es nejutu pilnīgi nekādas šaubas vai uztraukumus par Latvijas pārstāvjiem. Parasti jau kaut kur iekšā sēdēj tā sajūta (par Valteru un Kažu, par Cosmos u.c.) - nu, kā viņiem tur ies? Vai Eiropa sapratīs, vai novērtēs? Kas tur būs?... Bet par Bonapartiem nezin kāpēc jutos droši un mierīgi. Apmēram tā laikam - tie ir lieli, pieredzējuši onkuļi, var paši par sevi parūpēties, viņiem viss tāpat būs kārtībā 8))) Un dziesma, lai gan sākumā nepatika, tagad pavisam iepatikās. Es (tāpat kā daudzi) biju droša un mierīga, ka viņi tālu tiks. Nu, man interesēja drīzāk, kā tai pusfinālā viņiem gāja. Iespējams, tur viņi bij pirmajā vietā. Eh, pēc visa tā šova sapratu, ka viņiem dziesma bija daudzkārt labāka par daudzām citām anyway, tikai to maz kurš novērtēja.

Bet, nu, man nav žēl, ka Serbija uzvarēja. Manuprāt, ļooooti sen nav bijis tā, ka Eirovīzijas konkursā uzvar patiešām LABA dziesma, nevis kaut kāds sūds, kā parasti.



Es vēl tā paskatījos... Nu, tā Marija tomēr varēj piedzīvot zvaigžņu stundu... 8)

Iedomājos, kā viņa jutās - tu stāvi gigantiskā arēnā, dziedi savu dziesmu, miljoniem cilvēki par to piedomājuši un nobalsojuši, atbalsta tevi, uzgavilē, no sirds applaudē, tev pilnas rokas ar ziediem, pa gaisu birst konfeti, acis apžilbinātas no fotozibšņiem, visi tevi sveic un sumina, un tu izdziedi savu sirdi un dvēseli... Tak redzējāt, kā tas bija... Super...

Lai kā smīkņātu citi, ka Eirovīzija ir sviests, es tomēr gribētu izbaudīt, ko nozīmē uzvarēt šitādā starptautiskā dziesmu konkursā, he :D


UPD> Ja jau ir tāds noteikums, ka nevar balsot par savu valsti, tad moš vajag jaunu noteikumu, ka nedrīkst balsot arī par kaimiņvalstīm. Lai Austrumeiropa balso par Rietumeiropu un otrādi, ggy gy. Lai nebūtu tā, kā šovakar bija. Vai, vislabāk - Austrumeiropai ir Austrumvīzija, bet Rietumeiropai - Rietumvīzija

(9 teica | saki)

Comments:


From:[info]arch
Date:13. Maijs 2007 - 11:24
(Link)
Nu, vislabāk jau tiem, kuriem tās kaimiņvalstis + vēl bijušās valstis, ar kurām bijusi viena valsts utt.
From:[info]aluka
Date:13. Maijs 2007 - 13:46
(Link)
Es baigi nobrīnējos, ka šogad daudz tiešām labu, kārtīgi izstrādātu dziesmu. Turklāt dažādas!
Man jau Verka vislabāk patika, viņa vienkārši piekāsa visu : D
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:13. Maijs 2007 - 14:27
(Link)
Eiropā to šovu skatās tikai pensionāri...
From:[info]tviglis
Date:13. Maijs 2007 - 16:23
(Link)
Tas ir baigais mīts, lai kārtējo reizi latvieši varētu pačīkstēt par savu un sava kaimiņa provincialitāti.
Tas, ka pensionāri ir galvenie balsotāji, gan varētu būt taisnība.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:13. Maijs 2007 - 16:43
(Link)
Es to šovu vispār neskatos, bet spriežu pēc tā ko mums teica apmaiņas studenti no Dānijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Vācijas, Austrijas, Portugāles un Spānijas. Tā ka nekāds ne mīts.
From:[info]tviglis
Date:14. Maijs 2007 - 09:38
(Link)
Jā, Lordus noteikti sabalsoja pensionāri.. :)
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:14. Maijs 2007 - 09:40
(Link)
Man nav ne jausmas kas viņus sabalsoja, bet skatoties uz tā šova līmeni, es nebrīnos, ka tur varētu tiešām arī balsot tikai pensionāri. Katru gadu varbūt ir 1-2 normālas dziesmas.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:13. Maijs 2007 - 16:44
(Link)
P.S. latviete arī neesmu.
From:[info]stihija
Date:14. Maijs 2007 - 13:25
(Link)
Par to Eirovziju man patika, kā māsa mana teica, un es pt piekrītu Eirovīzija ir vieta, kur izcelties un gūt pašapliecinājumu nesen neatkarību atguvušajām valstīm Eiropas acīs. Tā tas bija ar Baltijas valstīm, tā tagad tas ir ar Balkānu valstīm :) Un par to liels prieks! LV jau sevi pierādīja, Igaunija arī, tā ka tagad kārta Balkāniem :)

> Go to Top
Sviesta Ciba