Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Janvāris 4., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:59
Vakar pēc atkal ilgiem, ilgiem laikiem biju aizčāpojusi uz Hamletu 8)

Nekas daudz tur nav mainījies, tikai daudzāk svešu cilvēku skatītājos.

Toms Zvejnieks no LAIPAs arī piedalījās, un viņs bij paņēmis līdzi veselu baru savu atbalstītāju, tā man likās, un tas arī nodrošināja viņam atbalstu no publikas un, līdz ar to, iekļūšanu otrajā kārtā. Lai jau viņam tiek ;D Finālā gan netika laikam, vot, pat neatceros.

Satiku dažus, ko gribēju satikt, bet nesatiku daudzus, ko arī gribēju satikt. Tagad nezinu, pēc cil ilga laika atkal turp aiziešu. Pasēdēt un paskatīties joprojām ir forši, interesanti, bet visādi citādi man ar Hamletu un tā cilvēkiem tik maz sakars palicis, diemžēl. Es esu no tā visa atsvešinājusies, vairāk pievērsusies personīgajai ģimenes dzīvei, mājām. Man vairs nav vitāli nepieciešama iknedēļas deva Hamletbūšanas, kā tas bij agrāk. Tad tur guvu tādu īpašu piepildījumu, gan mācoties studijā un uzstājoties, gan vienkārši kopā izklaidējoties. Jūtos brīva :)

Vēl es gribēju pateikt, ka brauciens vēlu naktī ar 7. autobusu mājup pa iztukšotajām Āgenskalna ieliņām ir pielīdzināms traucienam ar karuseli! :D Sevišķi, ja uz ausīm pilnā skaļumā skan Parisas Hiltones dziesma "Tonight" 8))) Taisns gabals, pagrieziens, gandrīz izgāžos no krēsla, tad atkal drusku taisns gabals, tad strauuuujš pagrieziens, un 10 minūtēs no centra mājās! :D
Tags:

(1 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:4. Janvāris 2007 - 16:51
(Link)
Kā Amerikāņu kalniņos gandrīz? :))

> Go to Top
Sviesta Ciba