Mīļās muļķībiņas - Apurīl, apurīl! :F

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Aprīlis 2., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:04 - Apurīl, apurīl! :F
Vakar mani iznesa cauri mamma, piezvanot un paziņojot, ka man jābrauc uz darbu viņas vietā, jo naktī iebraukšot kaut kāda krava un iztraucēšot visu miegu, un viņa tāpēc negribot tur sēdēt... Un, kad es jau izbesījos, ka man vakars jau bij saplānots, tā viņa norēc, "April, april!" ;D
Vislabākais joks ever ar mani izstrādāts bij maziņa: 31. marta vakarā mamma teica, ka rīt no rīta celsimies agri un siltumnīcā stādīsim banānu koku stādus... Un mēs ar omi sajūsmā noticējām, tikai ome sāka bažīties, ka tie koki takš gari izaugs... 8)) Eh, kā mamma no rīta smējās, kad es tais deviņos piecēlos ar un prasīju, kad iesiem banānus stādīt...

Bet man sanāca tādi prasti, īsi un vienkārši jociņi, kā "Tev caurums blūzes stūrī" utml., un pat tad, kad es nopietni runāju par to, ka pa telefoniem nevajag runāt lietas, par kurām vēlāk var piesieties, jo visas telefonsarunas valstī tiek ierakstītas, pat tad visi domāja, ka es jokojos!



Kādi joki tika izspēlēti ar Tevi, un kādus sagādāji Tu saviem radiem, draugiem, kolēģiem? 8))
Tags:

(2 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]liva
Date:3. Aprīlis 2006 - 00:06
(Link)
Tā īsti neizjokoju nevienu, tik savu mazo māšeli, lai viņai jautrāk, jo pat piecgadīgs saprot ka 1.aprīlī nekas nav pa īstam.
Un mani izjokoja tikai ar viņa ar tekstu "Tev bikses netīras :)".
From:[info]anilirem
Date:3. Aprīlis 2006 - 03:04
(Link)
Lielisks Aprīļa dāvātājs Tev ir bijis :) n Tu ar esi malace. Ir jauki, ja tiec piejokots. Es tiku piejokota, ar to, ka vienai no manām labākajām draudzenēm ir ļooooti stingri vecāki, kuri dažreiz paceļ roku pret viņu (tas tā...) un viņa man vakar meilo, ka šī nu tā esot tā pēdējā reize, kad viņa man sūta e-pastu, jo viņas vecākus sēdina ķurķī, bet viņu ved uz bērnunamu.Es tādu trieku ķēru....paldies Dievam, tas viss bija tikai joks.

> Go to Top
Sviesta Ciba