Mīļās muļķībiņas - Prikols...

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Marts 17., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:37 - Prikols...
Gribēju pastāstīt par vienu tādu kā spēli, ko Rolands rādīj pagājušajā mēģinājumā. Daudzi to prikolu jau droši vien zin, bet nu tomēr pastāstīšu.

Tā ideja ir tāda, ka tikai ar acu skatu, ar domu spēku vien ir iespējams cilvēkam likt darīt to, ko vēlies.

Sēdējām bariņā pa divi, viens otram pretī. Ir trīs komandas - 1. palikt sēžot, 2. vienkārši piecelties, 3. piecelties un nostāties aiz krēsla - no kurām ir jāizvēlas vienu, kuru ar domu spēku jāliek pretī sēdošajam izdarīt. Sēdēju 70 cm attālumā pretī Gatim un sakoncentrēju visu savu domāšanu uz to, ka viņam jāizvēlas 3. variants. Sēdējām un blisinājāmies acīs. Pārējie to pašu. Un tad, kad bij pienācis laiks, viņš tiešām piecēlās un nostājās aiz sava krēsla. Bij uztvēris pareizi! Tāpāt kā gandrīz visi pārējie studijnieki, kas piedalījās, bij katrs uztvēruši savu komandu nekļūdīgi! Tas tiešām bij pārsteidzoši... Pēc tam komandu gaidīju es. Sasprindzinot visas maņas, nespēju iedomāties, ka man būtu jāceļas augšā vai jāiet aiz krēsla, neko negribējās tādu, tikai sēdēt. Un patiešām, viņa komanda bij vienkārši palikt sēžot!

Labākais bij pēc tam. Vienu meiteni, kuru noteicām kā visjūtīgāko, izsūtīja no telpas, bet mēs, pārējie, izštukojām 3 darbības, kas viņai būs jāizdara, kad ienāks atpakaļ. 1. paņemt šallīti no galda, 2. nomesties uz ceļiem pie skatuves malas 3. apsēsties uz skatuves un pavicināt šallīti.
Viena cita meitene būs tā, kas turēs vienu roku 5 cm attālumā no viņas pakauša un otru roku 5 cm attālumā no elkoņa, un ar domām pavēlēs viņai izpildīt šīs darbības, tāpat kā mēs visi pārējie koncentrējām savas domas tieši uz to.

Viss notika lēni, bet viņa ienāca, tiešām paņēma šallīti, tiešām aizgāja līdz skatuvei, pašā vidū, un tiešām apsēdās un tirināja roku, it kā gribētu vicināt to šallīti.

Tā galvenā doma bij par to, cik ļoti aktieriem jājūt vienam otru, esot uz skatuves. Un ka tiešām, labi cenšoties un koncentrējoties, var likt cilvēkam izdarīt daudz, dažādu, arī sarežģītāku lietu.

Nevaru sagaidīt, kad varēšu izmēģināt šo to pati arī... Teiksim, ar mīļumu! Lai izdara tā vai šitā... Ja sanāks, pastāstīšu, kā gāja! ;D Iesaku jums to pašu 8)

(1 teica | saki)

Comments:


From:[info]anilirem
Date:20. Marts 2006 - 00:32
(Link)
aww.izklausās interesanti :) ceru,ka kādu dienu būs noderīgi

> Go to Top
Sviesta Ciba