same shit - [entries|archive|friends|userinfo]
Lote

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[16. Okt 2011|11:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
DAINA! Es šodien biju paradīzē. Tāds hobiju veikaliņš divos stāvos un pazudušas 3h no manas dzīves pētot un taustot visu. Tagad man ir izšujams vardes krūzes paliknis un kopā sašujama un piepildāma varde un tur vispār ir viss ko tik var iedomāties, sākot no izšūšanas pričendāļiem 3 aiļu garumā, tad pa vidu viss, lai var uzmodolēt savu pilsētu ar kokiem, vilcieniem, aitiņām, lidmašīnām utt, apgleznot var pašu velnu un beidzot ar paštaisāmām rotaļlietām, kūku formām, kas izskatās kā princese, auto vai lācis utt... man gribējās par pilnīgi visu ieraudzīto tev skaļi kliegt klausulē un rādīt :D

dievinu braukāt ar velo, jāmēģina iziet vēl mazliet ārā, jo laiks ir fantastiski saulains un silts. pusdienās sataisīju rozā ķīnas vistu ar kartupelīšiem, jo tie man tiešām pietrūkst un tad vēl mazliet zaļu salātu. vakar tika izberstra virtuve, šodien notiks istabas piekārtošana, jo manas mantas paliek par daudz un visu gribās salikt pa vietiņām. Jāgaida tikai kad formula beigsies, savādāk vecis auro bezjēgā pa istabu un es nekad neesmu sapratusi šo stulbo fanošanas māniju, tāpēc sēžu dzīvojamajā istabā un rakstu te visādas muļķības un tā.
Linkpateiksi ar?

Comments:
From:[info]kaukau
Date:16. Oktobris 2011 - 19:31
(Link)
mani tajā veikalā ar naudu kabatā nedrīkst laist :)
From:[info]lotele
Date:16. Oktobris 2011 - 21:26
(Link)
tev var dot vnk naudu cik daudz tu drīksti iztērēt. es tur atradu miljons lietas, kuras varētu aizvest. kas tevi moška interesē (tur diegu izvēle izšūšanai ir miljonos mērāma)
From:[info]santech
Date:16. Oktobris 2011 - 19:58
(Link)
jā, šodien mazliet saulains ;-]