little_mermaid

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:19: sestdienas domas
Sekss ir milzīga tabu tēma manu vienaudžu sieviešu vidū. Kad mums ir kopīgi sieviešu pasākumi, sarunas grozās tikai ap bērniem, labākajā gadījumā ap skaistumkopšanu, bet man tik ļoti gribētos parunāt par ko citu - par ķermeni, par seksuālo enerģiju, pieredzi, vēlmēm un fantāzijām. Par to, kas viņām patīk un nepatīk, kas viņas uzbudina, par ko viņas sapņo, no kā viņas baidās, ko piedzīvojušas ... zinu, ka ir pārāk daudz prasīts, lai cilvēki to atklāj, bet tas, manuprāt, rada īpašu saprašanos un tuvību. Dīvaini, ka ar vīriešiem vairāk izvēršas šādas sarunas, nekā ar sievietēm.

Comments

[User Picture]
From:[info]snauts
Date:21. Maijs 2016 - 15:21
(Link)
Varbūt viņas negrib dzirdēt kā tu rij kūkas, kamēr viņas grauž sausiņus?
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:21. Maijs 2016 - 15:29
(Link)
man jau šķiet, ka es arī graužu sausiņus, bet who knows, kā tās projekcijas katram iegrozās
From:[info]brittany
Date:21. Maijs 2016 - 16:01
(Link)
tu runā par draudzenēm vai par paziņām?
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:21. Maijs 2016 - 17:12
(Link)
īsti nevaru saprast, vai viņas ir manas draudznes. laikam jau nav.
From:[info]brittany
Date:21. Maijs 2016 - 18:32
(Link)
ir dažādas draugu grupas, un katrai grupai ir savas intereses, tas nenozīmē, ka draugi ir mazāk draugi ja viņi negrib/nejūtas ērti runājot par seksu (tieši tajā vidē). un ļoti iespējams, ka tām čiksām skaistumkopšana, bērni etc tiešām sāp, un tas ir tas par ko viņām tajā brīdī vajag runāt.
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:21. Maijs 2016 - 18:59
(Link)
protams, un man arī viņu jautājumi/problēmas interesē, tā nevar teikt, un viņas man ir svarīgas, BET man arī ļoti pietrūkst dzīvē vēl kas cits - tā cita grupa, kur var runāt par seksu, par tāda veida piedzīvojumiem, interesēm un dalīties tajā. Šajā ziņā es jūtos vientuļa un nezinu, kur savā vecuma grupā atrast arī tādus draugus.
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:21. Maijs 2016 - 19:02
(Link)
... un vēl jāatzīst, man patiesi interesē viņu dzīvju citi aspekti, jo man šīs sievietes ir interesants - kā draugi, kā paziņas, kā personības. Bet kaut kādā ziņā par neķītrām anekdotēm vai jokiem mēs tālāk netiekam.
From:[info]brittany
Date:21. Maijs 2016 - 19:20
(Link)
ļoti ceru ka tu atradīsi draudzenes ar kurām runāt par seksu:)
reizēm ir tā, ka tā citu gribēšana liekas, kā spiediens un tad vēl vairāk gribas par tēmu nerunāt. iespējams viņām ir seksa sarunu draudzenes (cik mums tādi īsti draugi ir kuriem atvērties par visu, līdz galam).
[User Picture]
From:[info]_puucinja_
Date:22. Maijs 2016 - 01:52
(Link)
Iesaku atrast kādu upuri :)
Es parasti atrodu kādu draudzeni, kolēģi kura ir aptuveni tādā situācijā kā es, un tad mēs dalāmies ar info par tēmu. Ja viņai pa nedēļu nav bijis nevien piedzīvojums, un man vismaz 2, jau tad atbildes ir strupākas un sarunas neraisās tik iedvesmojošas. Līdz ar to cerēt, ka šito varēs ar topošām mātēm apspriest utt., nu, nu...
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:22. Maijs 2016 - 12:22
(Link)
tiesa, tiesa :) es laikam vēl neesmu pievērsusies "īstās" kompānijas meklēšanai. LV kaut kā tas šķiet drusku apgrūtinoši.
[User Picture]
From:[info]yoni
Date:25. Maijs 2016 - 20:59
(Link)
Kad man vēl bija draudzenes, mēs bieži runājām par seksu, tā man nedaudz pietrūkst. Nu labi, tā daļa, kad tas nonāca līdz darīšanai, pēc labi daudz vīna, arī.
Eh, draudzenes tomēr bija laba lieta, bet pēc tam viņas sāka bērnoties, konvencionalizēties un runāt par politiku un to, cik dārgi maksā kefīrs... :(
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:1. Jūnijs 2016 - 12:20
(Link)
:(
Powered by Sviesta Ciba