chatsurmatable - mēness domas [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mēness domas [Jun. 6th, 2020|02:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
patiesībā manu nervu sistēmas problēmu dēļ (koncentrēšanās un laika izjūta ir "īpašo vajadzību" līmenī, impulsu kontrole, zemais trauksmes slieksnis) man būtu legit dzīvot dzīvi cilvēkam ar mazākām darbaspējām un lielām downtime vajadzībām. tā vietā es strādāju trīs citā ar citu nesaistītās jomās (ES politika, somatiskā izglītība, laikmetīgā māksla), dažreiz piekrītu kaut ko vēl izdarīt savā "pagātnes" jomā (rakstīšana), un tad vēl mēness pulciņi, kas arī lēnām izvēršas darbā uz vismaz 2 darbadienām mēnesī. dievs, lūdzu palīdzi man kaut kā piezemēties un sakārtot visu šo nekārtību, lai es kaut kādā veidā varētu pievērsties savai privātajai dzīvei. man nav nevienam nekas jāpierāda, un mani neinteresē kaut ko sasniegt, cik reizes es sev to varu atkārtot - nu tad līdz nakamajam burn-outam (#untiltomorrow)
https://www.youtube.com/watch?v=BTrGowDPjBk
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:June 6th, 2020 - 02:27 pm
(Link)
Ljoti sho saprotu. Sevishkji par citaado laika izjuutu un koncentreeshanos, rezultaataa biezhi shkjiet, ka iznjemot darbam nekam nav laika, jo paiet visa diena, lai no koncentreeties normaalaam stundaam (es lietoju Toggl to keep track what even happened). Es domaaju, ka part-time darbs un ljoti klaatesoshs un immediate/fizisks darbs taadam profilam buutu labaak piemeerots, nevis taads, kur ilgi jaakoncentreejas un jaalasa/jaaraksta. Pamazaam jaadomaa, kaa lietas mainiit.
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:June 6th, 2020 - 02:33 pm
(Link)
tieši tā - par to fizisko. nekad neesmu jutusies tik labi kā tad, kad mans darbs ir bijis pilnībā fizisks vai daļēji fizisks. es jau lēnām cenšos uz to iet, bet laikam man nav pacietības sākuā dzīvot ar zemiem ienākumiem. pašlaik gaidu, kad frustrācija par biroja darbu kļūs stiprāka par dažādajām baudām, ko sniedz dzīve ar augstiem ienākumiem.
jāiegūglē toggl never heared of it
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:June 6th, 2020 - 11:21 pm
(Link)
Jā, tev ir baigi daudz visa, tevi ir grūti noralsturot kādam, kas nepazīst - ta ir lilja, viņa dara visu un labi
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:June 6th, 2020 - 11:34 pm
(Link)
bet tas ir mazliet slimi, vismaz no iekšpuses
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:June 6th, 2020 - 11:35 pm
(Link)
I get it! un nav vairs tie gadi :D