chatsurmatable - [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 19th, 2018|04:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
bieži, vērojot iesācējus, kas pirmoreiz vai tml atnāk uz ķermeņa nodarbībām, viņiem ir tik pilna sirds, viņi cer, ka svešu cilvēku pieskārieni izdziedinās viņos mīlestības trūkumu. un protams, ka ar šādiem cilvēkiem parasti neviens negrib būt pārī. viņi pieskaras nevis zinātkāri, bet rijīgi. viņi neatšķir sevī pieskārienu, kas dod, no pieskāriena, kas ņem. vai no pieskāriena, kas vnk pieklājīgi uzvedas.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]andris_k
Date:January 19th, 2018 - 07:26 pm
(Link)
iesākumā tev arī tā bija?
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:January 19th, 2018 - 07:32 pm
(Link)
tieši gribēju pierakstīt, ka JĀ, tikai man paveicās - es biju cute blond almost hot in early 30ies, neviens neredzēja sapuvušo ārprātu, kas darījās iekšās, un labprāt ar mani ielaidās. grūtāk ir, ja tu esi 60+ gadīgs single vīrietis ar ēdi uz rokām un sēnīti uz kāju nagiem. dzīve nav godīga.
From:(Anonymous)
Date:January 19th, 2018 - 07:49 pm
(Link)
nemīz
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:January 19th, 2018 - 08:08 pm
(Link)
e?
[User Picture]
From:[info]eos
Date:January 19th, 2018 - 11:26 pm
(Link)
Sen gribas paprasīt, kas šāds ir arī tuvāk par Somiju? Igaunijā, piemēram? Par Latviju neceru.
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:January 21st, 2018 - 01:20 am
(Link)
ko Tu domā ar "kas šāds"?
[User Picture]
From:[info]eos
Date:January 21st, 2018 - 07:54 pm
(Link)
Teiktu tā.

Ka autistiskiem cilvēkiem vai vispār dažādiem ne-neirotypical cilvēkiem mēdz būt milzīga aversija pret pieskārieniem vispār. Un pret ķermeniskumu. Vai savu ķermeni - nejūt to, nejūt sāpes, nejūt fizioloģisku baudu/prieku, uzskata ķermeni par traucēkli.

Protams, var iet dziednieka, kura pieskārieni it kā ir garantēti ar labu enerģiju, bet, ja skatās uz ko tradicionālāku - paliek sports un dejošana, varbūt vēl kas.

Tātad, vai šis, ko mācies, ir arī kā terapija šādiem cilvēkiem?

Es sapratu no ierakstiem, ka ir. Nu tad jautājums, kā šo terapiju sauc. Vai tāda ir pieejama Latvijā un tuvīnajās valstīs?
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:January 22nd, 2018 - 01:09 pm
(Link)
tajà ko saki ir daudz elementu, bet kermena vai kustību terapija noteikti palîdzètu to mazliet pašketinàt. kaut vai saprast, kas ir lietas, kas nemainīsies. noteikti arî lv ir cilvēki kas var palīdzēt, bet nevienu ieteikt nevaru, jo zinu tikai vienu, bet par to man ir sliktas atsauksmes. pameklē, tas nav retums mūsdienu terapijā. turklāt LV at ir dejas terapijas izglītība.