|
[Sep. 24th, 2023|01:23 pm] |
un - labi izvārītām pupiņām ir jābūt krēmīgām. pēc garšas un faktūras. now, master this protams, nopirkt konservus ir vieglāk bet iedomājieties cik nenormāli daudz iepakojuma jūs saražojat, it sevišķi, ja esat vegāni.
vārdusakot, šis ir ceļš, ko iesaku iet. sākums nebūs viegls. |
|
|
Comments: |
Metālu var smuki pārstrādāt. Vēl jāņem vērā enerģija ko patērē vārot savas pupiņas. Savs, būs savs.
| From: | kochka |
Date: | September 24th, 2023 - 06:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ja ir daudz brīvā laika, ir tā vērts pupiņas pirkt tirgū un gatavot. Tādā ziņā kovidlaika mājsēdes man patika, jo ēstgatavošana bija kā meditācija (grūti ātrumā izdomāt precīzāku vārdu), pat ja rezultāts ne vienmēr bija labs (atbilstīgs ieguldītajam darbam). Bet nu ir atšķirība starp konservētajām un pašas vārītajām.
From: | (Anonymous) |
Date: | September 24th, 2023 - 09:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Aha, paša vārītas pupas ir the best. Tur labi garšo viss, to šķidrumu ieskaitot. Un uzlikt pa nakti miekšķēties, pēc tam stundu vārīt – tā ir disciplīna un rituāls, apmēram kā iekurt pašam krāsniņu. | |