chatsurmatable - [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 24th, 2023|01:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
un - labi izvārītām pupiņām ir jābūt krēmīgām. pēc garšas un faktūras. now, master this
protams, nopirkt konservus ir vieglāk bet iedomājieties cik nenormāli daudz iepakojuma jūs saražojat, it sevišķi, ja esat vegāni.

vārdusakot, šis ir ceļš, ko iesaku iet. sākums nebūs viegls.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zimbardo
Date:September 24th, 2023 - 06:01 pm
(Link)
Metālu var smuki pārstrādāt. Vēl jāņem vērā enerģija ko patērē vārot savas pupiņas. Savs, būs savs.
[User Picture]
From:[info]kochka
Date:September 24th, 2023 - 06:59 pm
(Link)
Ja ir daudz brīvā laika, ir tā vērts pupiņas pirkt tirgū un gatavot. Tādā ziņā kovidlaika mājsēdes man patika, jo ēstgatavošana bija kā meditācija (grūti ātrumā izdomāt precīzāku vārdu), pat ja rezultāts ne vienmēr bija labs (atbilstīgs ieguldītajam darbam). Bet nu ir atšķirība starp konservētajām un pašas vārītajām.
From:(Anonymous)
Date:September 24th, 2023 - 09:28 pm
(Link)
Aha, paša vārītas pupas ir the best. Tur labi garšo viss, to šķidrumu ieskaitot. Un uzlikt pa nakti miekšķēties, pēc tam stundu vārīt – tā ir disciplīna un rituāls, apmēram kā iekurt pašam krāsniņu.