chatsurmatable - [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 8th, 2018|02:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jāatzīmē, bez īpašas attieksmes: kopš 20.08 nav bijusi neviena rīšanas lēkme, izņemot aizvakar naktī, kad bija trauksmes lēkme par nākamā rīta nodarbību. dateles un valrieksti vienkārši stāv skapī. melnās šokolādes tāfelīte stāv neizņemta no somas jau kopš LV.
parasti man rīšanas lēkmes ir gandrīz katru vakaru, kad esmu "mājās", vai jebkādā settingā, kas atgādina mājas, un rīti tāpēc ir fiziski grūti.
varbūt tas ir saistīts kaut kādā līmenī ar to, ka joprojām lasu "in the realm of hungry ghosts" by gabor mate (par atkarību shēmu un cēloņiem un psiholoģiskajiem profiliem, kuram es atbilstu par 100%). tam, ka neesmu uzsēdusies uz smagām narenēm, jāpateicas tomēr par bērnību un audzināšanu, stabilu un uz izaugsmi motivējošu materiālo sociālo vidi, savu gultu kur gulēt, utt. emocionālie apstākļi "mājās" bija slikti, tāpēc manī ir attīstījušās (vismaz) divas personības. lilya un brik. high society girl ar tumšiem noslēpumiem.
viena no atkarīgā pazīmēm, starp citu, ir neizturama garlaicības sajūta, intensīvi nomācoša un izmisumu uzdzenoša, kas ir viena no manām pamatsajūtām. mani šī sajūta ļoti interesē.
linkpost comment

Comments:
From:[info]dute
Date:September 8th, 2018 - 09:49 pm
(Link)
es lasu Rasela Branda "Recovery", diezgan mierinoši un biedējoši reizē, cik mēs visi esam adikti. ha, es jau atkal komentēju tev kaut kādu pļāpu par to, kas "mēs visi" esam.
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:September 9th, 2018 - 12:22 pm
(Link)
ir personības iezīmes, kas ir vairāk addiction-prone par citām. visi ADHD un borderline virzieni. visi kam ir zema impulsu kontrole, nav pašregulācijas prasmju un spējas emocionāli nodalīties no apkārt notiekošā, nav stabilas šķirtnes starp "es" un "citi".
bet ir arī otrs virziens, cilvēki, kas ir apsēsti ar visa kontroli un sevis nodalīšanu, tāds es arī negribu būt. man pilnīgi aiz kaut kāda politiska spīta gribas palikt pie tiem, kas nemāk dzīvot, jo viss apkārt mani tā vien mudina kopt to es es, mana telpa, mana dzīve, mans laiks, mans vīrs, mans bērns
ideāli būtu protams kaut kur pa vidu
cenšos saklausīt dabu sevī
atvērties kad jāatveras un aizvērties kad jāaizveras
kā puķe vai upe
From:[info]merkela
Date:September 10th, 2018 - 07:07 pm
(Link)
Nenozīmīga sagadīšanās, bet tieši šo grāmatu par hungry ghosts pasūtīju pagājušo nedēļ pēc podcasta starp Peter Attia un Corey McCarthy noklausīšanās. Pec podvasta tagad jādomā par savas ģimenes alkoholismu & kriminālām tendencēm. Tas ir, par to iemesliem.

Brauciena Viljandi-Rīga kompanjone.