29 March 2010 @ 10:10 pm
 

man atkal ir sagribējies skriet. un beidzot ir pietiekoši, nu salīdzinoši sauss, lai es to arī darītu. vienīgais jāsabalansē dauzīšanās ar šuneli dienas un skriešanas dienas, jo priekš abiem neesmu tik fiziski spēcīga un laikietilpīga, bet ņemt viņu līdzi nevaru, jo viņš ir pārāk draudzīgi košļāt mīlošs un nenovaldāms. bet nu es tagad sevi pieradinātu atkal skriet, un tad jau atkal būtu okej. un tad es varētu uz vasaru no sazin kurienes izraut kādu lētu ričuku[būtu jau forši, ja tādu kā bildē (mm)] un braukt uz mājām pie mammas un tēta ar riteni.. jā..
un k. tomēr solās nedoties brīvdienās uz rīgu, tā kā, iespējams, tomēr kādu vakaru varētu klaiņot pa blāvi apgaismotām sānieliņām ar fontein frī rokās, vai aizčāpot pagulēt kāpās.. eh.. kā es mīlu liepāju.. varbūt, ja es dzīvotu citur, es mīlētu turieni, bet es piedzimu šeit. un par to man prieks.!



 
 
dungo: Snow Patrol - Open Your Eyes
 
 
( Post a new comment )
[info]buritto on March 29th, 2010 - 11:29 pm
man arī gribas skriet. Un man arī gribas riteni. Un arī mans šunelis ir pārāk draudzīgi košļāt mīlošs un nenovaldāms. Arī es mīlu liepāju. Es atļaušos būt ļoti sautīgs un nepieklājīgs, un izteikšu tev piedāvājumu kādreiz kautko no tā visa izdarīt kopā. paskriet, pabraukt ar riteni, pastaigāt pa liepāju ar frī rokā vai kkā tā. bet tas ir tikai piedāvājums, un ceru, ka neuzskatīsi mani tagad par galīgu pamuļķi, ka tādu izsaku.
(Reply) (Thread) (Link)
liktens_humors: jump[info]liktens_humors on March 30th, 2010 - 12:16 am
pamuļķi ir tie, kuri baiļojas dzīvot[man bieži nākas sevi saukt pat pamuļķi]
hmm..ar to skriešanu laikam būs jāatliek, jo nekāda spēcīgā skrējēja neesmu, tādēļ negribu izjaukt tev skriešanu, bet kaut ko no tā pārējā gan varam kādu dienu/vakaru pamēģināt sadarīt ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]buritto on March 30th, 2010 - 12:35 am
Lai kļūtu par spēcīgu skrējēju, ir jāskrien. ;) bet to gan jau ka tu zini. Nu labi. neskriesim. Kautgan būtu tīri amizanti pirmo reizi ar kādu tiekoties - iet skriet. :)
un tagad es nezinu kā turpināt . . . hmm. man šausmīgi nepatīk uzbāzties kādam.. un jūtos, ka tieši to tagad daru.. bet nu .. Kas tev būtu kautkas tāds- jebkas - ko tu gribētu izdarīt?? Tu neesi vairāk vai mazāk ekstrēmu izdarību piekritēja ? Mēs varētu kautvai silti saģērbties un iet vakarā pa molu pastaigāt.vai paskriet. vai parāpot. es nezinu... varbūt aiziet atklāt peldsezonu? vai vnk padzert tēju? vai alu? vai pieēsties līdz bezsamaņai . .
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
liktens_humors: good[info]liktens_humors on March 30th, 2010 - 01:29 am
mjā, to es zinu, bet sen neesmu skrējusi, un tad mums būtu tas jāatceļ uz ļoti attālu datumu :D bet tas tā..
neuzbāzies jau, pati piekritu (:
hmm.. es laikam šobrīd izklausīšos no neizlēmīgajiem tipāžiem. bet man patiesi nesanāk pieņemt lēmumus.. visi tavi piedāvājumi izklausījās kārdinoši, heh.
bet nu sīkāk to, ko iesākt var jau arī vēlāk vai uz vietas nolemt ;)

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]buritto on March 30th, 2010 - 11:54 am
Varbūt tev ir kāds e-pasts vai kautkas tāds, ku varētu kko sarunāt, jo šeit jau īsti nesanāk(s)... ?
(Reply) (Parent) (Link)