skaistulis -
linki up
Sunday, March 11th, 2012 10:24 am
palasīju nedaudz par vegānismu, again 'iepriecināja' jaukie komentāri zem video, kurš apkopo visādus aizspriedumus pret veģetāriešiem/vegāniem:

"Parasti es Jūs ignorēju, kā jau slimus cilvēkus, bet šis ieraksts... Klau lasaties pie pidariem/gejiem. Nahuj nevienam jūs neesat vajadzīgi. Piegriezušies jau ar savas slimības reklamēšanu."

"Un vai tad tas viss augstāk rakstītais nav vistīrākā patiesība? :) Dārgie vegāni, ārstējiet savus slimos prātiņus, beidziet liekuļot un uzbāzties citiem ar savu "vienīgo un pareizo ticību". Bet ir jau tajā ākstībā arī savs labums. Ēdiet vien tālāk zāli un ja pienāks apokaliptisi skarbi laiki, tad jebjkurš gaļēdājs satiekot vegānu, varēs priecīgi iesaukties - nu kas gan var būt veselīgāks, garšīgāks un labāks par šo ! :D"

I mean, is it only me, kuram šķiet, ka mēs tomēr varam miermīlīgi pastāvēt līdzās, vai es esmu galīgi naiva?

6CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

divi_g
proud to be peevish
Sunday, March 11th, 2012 10:31 am

Slimi cilvēki varbūt nav vairākumā, taču diemžēl viņi ir ļoti skaļi un uzstājīgi.


ReplyThread
saccharomyces
saccharomyces
cukursēne
Sunday, March 11th, 2012 10:43 am

ugh, šaurpierība. es pagaidām neesmu satikusi nevienu vegānu, kas mēģinātu man "uzspiest" savu "ticību"


ReplyThread
negaisiic
negaisiic
mākonis debesīs
Sunday, March 11th, 2012 05:36 pm

protams, varam, ja vien katra no šīm sabiedrības daļām nekliedz, ka Tā dzīvo vispareizāk, ka Tā ir vislabākā un ka visiem ir jādzīvo tāpat, un lai necenšas izlikties par augstāka intelekta būtnēm sava izvēlētā dzīves ceļa dēļ. nav ko bāzties citiem virsū ar visām savām 26 pārliecībām, tas arī citi nebāzīsies pašam virsū ar savām 48 ar pusi pārliecībām. As simple as that.


ReplyThread
likewise
likewise
seksī boi ex Beivids Dekhems
Sunday, March 11th, 2012 07:40 pm

vispār jau svētais vairākums jau kopš cilvēka dzimšanas bāžas viņam virsū ar savām pārliecībām; tad (it kā nebūtu pietiekami nozombēti) māca bērnudārzā un skolā (savas pareizās pārliecības) un tad turpina bliezt pa smadzenēm, kamēr tu nomirsti, jo tas taču ir tik normāli un pareizi.


ReplyThread Parent
negaisiic
negaisiic
mākonis debesīs
Sunday, March 11th, 2012 10:51 pm

Vispār jau to parasti sauc par demokrātiju :-D un pa lielam kaut kādām normām ta ir jābūt, lai tā cilvēce vispār kur kustētu, kaut gan nupatiņās jau vairs tā nešķiet, ka kur kust, pārlieku daudz visādu klaigātāju..


ReplyThread Parent
likewise
likewise
seksī boi ex Beivids Dekhems
Sunday, March 11th, 2012 11:04 pm

Demokrātijas divi svarīgākie principi ir vienlīdzība un brīvība, mūsu valstī (IMHO) svarīgākie principi ir nošķirtība un diskriminācija (maskētas zem tā saucamās tolerances), un, nē, es nerunāju par valdību, es runāju par pilsonisko vairākumu. Es saprotu, ka vispārinu un tā, bet, velns, katra atgriešanās Latvijā (pat pēc 3 dienu atšķirtības) vieš manī arvien lielākas skumjas.


ReplyThread Parent