sabiedrībai ir problēmas

« previous entry | next entry »
Mar. 25., 2009 | 01:58 pm

kad man ir uznācis melnais es domāju par to, kā izlabot kļūdas sabiedrībā un sistēmā, bet neko citu kā vien distopiskas vīzijas es nevaru radīt.

šobrīd rietumu sabiedrība balstās uz ekonomiku, varas dalīšanu, demokrātiju. jā. mans dibens. sabiedrība vienmēr ir balstījusies uz cilvēku spēju paciest cits cita sūdus. kad pērtiķi nokāpa no kokiem viņiem nācās dzīvot kopā lai izdzīvotu, kā arī paciest vienam otra idiotismu un to, ka dažam labam joprojām patika mētāties ar kakām, kas jau tad tika uzskatīts par "so last year era"

es vairs neredzu cilvēkus, kas būtu gatavi paciest cits cita sūdus, neredzu cilvēkus, kas būtu gatavi iziet uz kompromisu, ziedot kko komandas un kolektīvā labuma vārdā, visi tikai činkst un ņerkst un cīnās par savu labumu.

way to go. pieskaitām pie pārējām problēmām un saskaitam. Nu, varbūt 2012 tiešām notiks kkas liels.

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {3}

barvins

(bez virsraksta)

from: [info]barvins
date: Mar. 25., 2009 - 02:40 pm
paskatīt

Pieciest idiotus kolektīvā labuma vārdā? Vienīgais piemērs, kas uz sitiena nāk prātā, ir nodokļu naudiņas samešana priekš skolām - a moš gudrāki paliks. Bet citādi - nu nav tur diez ko daudz labuma.

dot pretī | Diskusija


lielpontifs

es domāju sīkākos mērogos

from: [info]lielpontifs
date: Mar. 25., 2009 - 08:40 pm
paskatīt


piem pēc kafijas ir jāiet tikai vienam cilvēkam, lai kafiju dabūtu visi, bet ja neviens neiet, tad visi paliek bez kafijas. viss kas nepieciešams ir tas viens purns, kas teiks "bļe, beidziet činkstēt, es aiziešu". šie vieni arī ir tie, kas balsta sabiedrību.

dot pretī | Iepriekšējais


sickboy

(bez virsraksta)

from: [info]sickboy
date: Mar. 30., 2009 - 02:04 am
paskatīt

"Tūlīt ieradās Vrindāvanas brāhmani ar savām sievām, lai apsveiktu Krišnu un Viņa ģimenes locekļus. Brāhmani tiek uzskatīti par sabiedrības garīgajiem skolotājiem. Viņi svētīja Krišnu un visu Viņa ģimeni un apsveica Krišnu ar izglābšanos. Vēl brāhmani lūdza, lai Mahārādža Nanda šim gadījumam par godu izdala dāvanas. Priecādamies par Krišnas atgriešanos, Mahārādža Nanda deva brāhmaniem daudz govju un zelta. Pa to laiku māmiņa Jašoda apmīļoja Krišnu un paņēma Viņu klēpī. Jašodas acis bija asaru pilnas."

Šeit redzam, ka brahmani vnk uzprasīja govis kā ziedojumu. Tie bija laiki, kad daudz ko varēja dabūt pa brīvu.

dot pretī