laiks apcerēt novērojumu

« previous entry | next entry »
Aug. 27., 2012 | 12:05 am

slaidām, drīzāk tievām un garām, meitenēm ir nejēdzīgs paradums ejot ballēties uzvilkt kājās piegulošas bikses un uzkāpt uz iespaidīga izmēra papēžiem. Uzvarošs sitiens ir ja vēl ir mati sakārtoti vienā vai otrā veidā uz augšu, piemēram stipri, stipri savilktā zirgastē, kas man personīgi besī principā. kāda velna pēc tā jādara? čiksa tāpat jau ir gana gara un pat pārāk tieva - kāpēc ir jādara viss lai izskatītos vēl garāka un proporcionāli vēl tievāka? vai mērķis ir pārspēt viņas meiteņdraudzenes tievumā? es saprotu, ka tas noteikti nav apzināts mērķis, bet tas ir tas, kas varētu tikt sasniegts - vispārējs pārsteigums par to cik absurdi tieva viņa izskatās, bet cmon... pienāk brīdis, kad tas, kā tas viss izskatās, kad viņa pārvietojas vairāk atgādina žirafi vai milzu zirnekli kam ir dikti stīvas kāju locītavas tāpēc viņš pārvietojas savus taustekļus ceļos nelokot. lielākoties šādas meičas izskatās pēc tādām, kas kārtīgi piedomā ko vilkt - varētu piefiksēt, ka diez kas nav. mana ierobežotā saprašana garderobes/stila/whatever jomā ir tāda, ka katram jāģērbjās tā lai neizceltu savus trūkumus un akcentētu savus labumus t.i. visbiežāk laikam atreferētie padomi resniem cilvēkiem nevilkt horizontāli strīpotas drēbes vai bikses kurām uz pakaļas ir mazas kabatiņas, kas uz tā jau masīvās nīlzirgdirsas izskatīsies niecīgas, bet tā vietā izvēlēties vertikālas strīpiņas un neveiklākajām ķermeņa daļām nepiegulošus apģērbus, lai vizuāli izlabotu proporcijas un appistu skatītāja aci liekot izskatīties ne tik resnam kāds tu īstenībā esi (tusni). pielietojot līdzīgu loģiku varētu izsecināt ka jau tā masīvi garai un tievai meitenei nav jēgas sevi taisīt vēl garāku un vizuāli tievāku - nebūvē visu pasākumu uz augšu, būvē uz goddamn sāniem or smth, pacenties lai es neievēroju to, ka tev augšstāva īrnieču māsu Titsu dzīvoklis stāv galīgi tukšs vai ka ja tavs dupsis būtu pakalns tad no viņa ziemā pat bēbim būtu garlaicīgi ar ragaviņām braukt.

man varētu pārmest, ka mans domu gājiens izriet no pieņēmuma, ka meitenei jāģērbjas tā, lai patiktu pretējam dzimumam, nevis meitenei pašai. es pat nedaudz piekristu, bet pirms piekrišanas iebakstītu caurumu mana oponenta argumentā un norādītu uz to, ka nav nekāda veida, kā visas tās lietas, ko meitenes-velk-bet-džekiem-pat-nepatīk ir ērtas un tiek vilktas "viņai pašai". cmon, gandrīz visas ikdienas drēbes gan džeki, gan meitenes velk vismaz daļēji domājot "cik ļoti es šitajā izskatīšos ņemams/-a".
tāpat iespējams, ka varētu spekulēt ka tā ir "vīriešu uzspiestā skaituma ideāla ietekme uz meitenēm, kurām katru dienu katrs reklāmas stabs un žurnāla vāks kliedz virsū, ka viņa nav gana skaista", bet, bļe, fuck that... es gribētu redzēt to vīrieti, kurš būtu dabūjis padauzīt dēlīšmeiteni un nodomājis "hmm, es domāju, ka būtu daudz labāk ja viņa būtu tievāka. būtu kruti ja pilnīgi visas meitenes būtu absolūti dēlīši". pat ja pieņem, ka kādreiz bija kāda aiz slēgtām durvīm sanākoša grupa ar pelēku varu apveltītiem vīriešiem, kas vēlējās pārtaisīt visas sievietes, tad process ir jau labu laiku aizgājis krietni par tālu un ārpus iecerētajām sliedēm. kam es būtu gatavs drīzāk noticēt, ir ka šāda "tu neesi gana smuka, nopērc šito" ideoloģija tiek piekopta peļņas nolūkos, nevis lai džeki apspiestu meitenes un liktu viņām justies vainīgām džeku priekšā ar to, ka viņas nav gana fukājamas.

daudz sanāca... man nepatīk pārlieku tievas un garas meitenes, kas sevi vizuāli taisa vēl garākas. bet tomēr ne tik ļoti cik resnas meitenes, kuras ir gana lielas lai aizplombētu sūci kuģī pēc sadursmes ar aisbergu.


paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {2}

indulgence

(bez virsraksta)

from: [info]indulgence
date: Aug. 27., 2012 - 09:27 am
paskatīt

Jau kuro gadu strādājot ciešā saskarē ar sievišķu smukuma industriju, manī nostiprinājusies stabila pārliecība, ka sievišķu izpratne par to, kas ir skaists/seksīgs, kardināli atšķiras no vīriešu domām par to. Un, kā kā šajā industrijā 99% darbinieku ir sievietes, tad var gana droši apgalvot, ka tā ir "sieviešu pēc 30 uzspiestā skaituma ideāla ietekme uz meitenēm, kurām katru dienu katrs reklāmas stabs un žurnāla vāks kliedz virsū, ka viņa nav gana skaista". Nu un tas, ka sievieši pucējas prieš sevis un dzimummāsām, ignorējot vīriešu gaumi, ir gana viennozīmīgi. Tā kā paliksi vien kā daļa no saucēju tuksnesī kora - meitieši turpinās kā lemingi doties amoka skrējienā pretī tam, ko pašas izdomājušas smuku esam. :)

dot pretī


(bez virsraksta)

from: [info]
date: Sep. 6., 2012 - 07:21 am
paskatīt

Izklausās, ka šo rakstījis dikti nievājošs, kritisks, naidīgs stilists :) Patiesība ir skarba, tā ir.

dot pretī