A grade lunatic

« previous entry | next entry »
Apr. 21., 2011 | 09:37 pm

elle ir aiz plakstiņa pieķēries netīrums, kuru tu nevari redzēt, nevari izskalot un nevari izdabūt ārā. asaru dziedzeri ir piekusuši. es esmu izmisis un vēlos sev nogriezt pusi sejas.


kafijas liķieris ar īru krēmu un putukrējumu, jēgeris ar īru krēmu, jēgeris ar džindžereilu un ārkārtīgi puspakaļains zemeņu daiquiri -
ja tu vēlies atstāt pozitīvu un patīkamu iespaidu uz baru ar meitenēm kuras pirms tam neesi redzējis jaucot viņām "koteiļus", amzierējoties uzvalkā, ģenerāli izturoties nepiespiesti, sprēgājot asprātības (dzēlības? nē, paliksim pie asprātībām) un pie izdevības pavicinot savas zināšanas vai prasmes, ja tu to esi izlēmis darīt, tad pie tā arī paliec un lūdzu, NEIESAISTIES DISKUSIJĀ PAR DIEVA ESAMĪBU, KURAS LAIKĀ TAVI NIHILISTISKIE UZSKATI UN VISPĀRĒJA STŪRGALVĪBA ATBAIDĪS VISU DZĪVO PUSOTRA KILOMETRA RĀDIUSĀ.

tieši cik grūti bija noturēt savu pārgudro seju ciet? maksimāli sakārto sevi, panāc sev tobrīd labāko iespējamo stāvokli, bet neviens uzvalks nenoslēps aprobežoto kretīnu, kurš rukšķošā balsī vemj pretīgas muļķības.



pa virsu tam visam ipods sācis randomā pauzēt vai pārslēgt dziesmas.

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {5}

(bez virsraksta)

from: [info]windrider
date: Apr. 21., 2011 - 11:17 pm
paskatīt

Diskusijai pēc būtības nebija ne vainas, kārtīga vēlas nakts un jēgera tēma. Tikai tev tas tonis tāds...:D

dot pretī | Diskusija


Piensaimnieks

from: onkulis vai tante
date: Apr. 24., 2011 - 03:39 pm
paskatīt

haters gonna hate...

believers gonna believe...


http://www.youtube.com/watch?v=HhGuXCuDb1U es zinu, ka atkārtojos, bet you have to have your god straight, un man šķiet, ka šitais pareizi pasniegts padara meitenes vairāk milas, nekā atturīga māšana ar galvu... :D

dot pretī | Iepriekšējais | Diskusija


lielpontifs

Re: Piensaimnieks

from: [info]lielpontifs
date: Apr. 24., 2011 - 04:51 pm
paskatīt

jā jā, tev taisnība, savu domu es varēju pasniegt arī neaizskarot nevienas jūtas, necenšoties iekļaut savā runā aizkapa growlu un nenokrāsojot sevi cementa pelēkā tonī visu klātesošo acīs...

bet katru reizi, kad es nokļūstu diskusijā par daļēji nepierādāmām tēmām, es beigās palieku mazākumā un diskusija pārvēršas par "duraka" spēli, kur par katru tevis nokauto kārti tev no visām pusēm piemet klāt vēl tikpat un tas viss noreducējas līdz izvēlei "aizvērt muti un atzīt sakāvi" vai "uzbērt vēl ogles un iztaisīties par stūrgalvīgu lopu"

dot pretī | Iepriekšējais | Diskusija


Re: Piensaimnieks

from: onkulis vai tante
date: Apr. 25., 2011 - 02:49 am
paskatīt

Piekrītu,

bet es parasti (jā man arī gadās šādas diskusijas) kā džokeru izmantoju to, ka pat tad, ja pastāv kādas lietas, kuras pašlaik nav pierādāmas (un man šķiet, ka pastāv), tad tās ir izskaidrojamas zinātnes ietvaros, nevis ar jēzu vai pārdabisku spēku.

Tim Michin jau arī saka:
“Life is full of mystery, yeah
But there are answers out there
And they won’t be found
By people sitting around
Looking serious
And saying isn’t life mysterious?"


Slktākajā gadījumā cilvēki tev neticēs, bet arī īsti nevarēs neko iebilst. Fap, fap fap in their faces... :D

dot pretī | Iepriekšējais | Diskusija


lielpontifs

Re: Piensaimnieks

from: [info]lielpontifs
date: Apr. 25., 2011 - 12:23 pm
paskatīt

man ir bijusi saruna par ūdens atmiņu (tas ko viņš saka par homeopātiju)

parādi man KA tas strādā, parādi man KĀ tas strādā un es ablomījies atzīšu ka tev ir taisnība (pēc tima ieteikuma iegravēšu fancy that uz peņa)

bet tā kā cilvēki kas tic ūdens atmiņai un masaru emoto bullshitam reti kad ir kursā par to kā tieši strādā ūdens molekulārā struktūra (tāpēc arī viņi neredz kāpēc tas ir zinātniski neiespējami),tajā vietā saruna arī beidzas

dot pretī | Iepriekšējais