man nav laika, man ir jādzīvo -
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Friday, August 3rd, 2007 09:46 am
Tomam dzimshanas dienas daavana pasuutiita. Amazon.co.uk sola, ka buus vai nu riit vai nu 1dien. Burviigi. Man jau vispaar liekas, ka daavana ir vienkaarshi unikaala. Mushroom Jazz vol.1, vol.2, vol.3 un vol.4, jo vol.5 Tomam jau ir un vinjsh tik ljoti safanojaas par to, ka visu laiku skandinaaja, ka noteikti atradiis arii pirmos 4 diskus, bet taa kaa vinjsh ar Amazon.co.uk nav tik tuvaas attieciibaas, es atviegloshu vinja lielos plaanus un pasniegshu visu gliiti iesainjotaa daavanu papiiraa (man gan liekas, ka es taa vinjam pasniedzu pilniigi visu).

Vispaar visu nakti pavadiiju skatoties Godfather filmas. Pirmaas divas noskatiijos, veel treshajai 1,5h palika. Nu, nakts izraadiijaas par iisu, pat miegam laika nepietika. Vispaar es kljuushu par Godfather kultiveetaaju. Bljin, shiis nakts laikaa es par attieciibaam iemaaciijos daudz vairaak nekaa visaa savaa vieglpraatiigajaa dziivee. Un runa neiet tikai par romatiskajaam attieciibaam (jaa, zinu, ka runa vispaar nevar iet).

Principaa ir labi, tikai, shkjiet, driiz saakshu iideet, ka esmu nogurusi dariit visiem visu laiku kaut ko labu, skraidiit un censties kaadam paliidzeet. Jaa, es zinu, ka man tas viss naak atpakalj dubultaa, bet es shobriid neesmu tajaa emocionaalajaa staavoklii, kad vareetu ciiniities par citiem nemaz neruupeejoties par sevi. Es naktiis negulju, es biezhi raudu taapat vien, es kriitu histeerijaas par siikumiem un nemaz vairs neprotu relakseeties. Vieniigi Jorkshiiraa bija labi. Pirmajaa naktii viesniicaa. Man liekas, ka esmu nogurusi no klusas miileeshanaaas, kameer blakus istabaa kaads eed brokastis vai dzer kafiju. Bet Tomu izvilkt no vinjas maajas ir neiespeejami. No vienas puses es saprotu, ka, jaa, vinja senchi driiz paarvaaksies un taa, bet... nu nav vairs kaifiigi, ja visu laiku jaaslapstaas pa stuuriem, lai pabuchotos vai pamiileetos. Nu, taada sajuuta, ka juutu Toma mammu elpojot man pakausii visu laiku. Varbuut taapeec es naktiis negulju? Varbuut taapeec pamostos ik peec 4h, lai uzvilktu naktskreklu, lai gadiijumaa, ja Toma mamma ienaak istabaa, neredz mani kailu. Lai gan vinja vairs nenaak Toma istabaa. Un pa dienu visi ir darbaa, taapeec ar seksu var nodarboties cik tik lien, bet... nezinu. Iisaak sakot es tagad ieshu nopirkt pudeli uudens, atjaunoshu mobilajam krediitu un braukshu uz Southgate. Kaadam minchukam vajadziigs mantu neseejs.

Tags:

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend