Witch-queen of Angmar [userpic]

April 30th, 2015 (05:08 pm)
ausis glauda: Bauhaus - She's in Parties

Viendien taisoties uz sanāksmi ar viena "liela sociālā portāla" pārstāvi domāju, kā tie perfektie laminētie cilvēki saglabā savu perfektumu. Vienalga cik ilgi es no rīta taisos, jau pusceļā uz daru man ir Ingunas sudrabas frizūra*, nobristi zābaki (jā, pat sausā laikā), drēbes kaut kādās mistiskās pūkās un skropstutuša nevis "uz" acīm, bet "zem" acīm. Par dienām, kad pārvērtējot laikapstākļus uzvelku gumpeļus un nākot no darba izskatos pēc idiotes, jo visi tādi saulenēs un šļopkās, vispār nerunāsim.

* Te pie vainas varētu būt arī tas, ka nesen piespiedu kārtā nomainīju savu indīgo syoss šampūnu pret afigenno naturālo sibēriku. Tik sausi mati man savu mūžu nav bijuši, lai arī tajā syossā, ko lietoju kādu gadus 8-9 plašā spektrā ir sastopami tie sulfāti, kas tipa matus padara sausus. Varbūt kādam, kam mati ir ļoti taukaini šis ir brīnumlīdzeklis, bet tā kā manējie jau tā ir diezgan sausi, ar siberiku vispār pizģec salmi :/.

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: April 30th, 2015, 05:41 pm

mati tev ir kā salmi, jo tu viņus žāvē ar fēnu (un krāso).

bet tas tā. vari paņirgt, es vienmēr skatos uz tevi un domāju - psc, kā tā lenora vienmēr izskatās s igoločki, kamēr es jau esmu noķepusi, nošņurkusi un noteikti būtu ar noķepušu tušu, ja vien krāsotos.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: May 1st, 2015, 04:29 pm

Man viņi kā salmi ir bijuši visu mūžu, pēc krāsošanas man viņi pat smagāki palika. Tas šampūns ir vnk briesmīgs - uzreiz pēc mazgāšanas viņi jūtās tādi sausi un tizli un tas nemainās pat pēc tam, kad es šamos sapičkāju ar argāna eļļu pirms un pēc žāvēšanas!

Tev vajadzētu redzēt Eiropas Parlamenta glancētos džekus! Man liekas, ka garām ejot pat plastmasu var saost, jo viņi izskatās kā tikko izsaiņoti keni.

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: May 1st, 2015, 04:30 pm

man te cilvēki saka, ka ekošmeko šampūni parāda matu trve stāvokli, ķipa neviens naftas produkts viņus ar ar apvalciņu neapliek.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: May 4th, 2015, 11:34 pm
balodis

Nu nez, man no eko šmeko kosmētikas parasti noņemas visi negatīvie efekti, kas ir no parastās - piemēram nenosakāmās izcelsmes "lepra", kas man uz rokām sametās pēc bodyshop losjoniem, izbeidzās, pie kivvi skrubja.

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: May 5th, 2015, 09:23 am

ar matiem ķipo esot tas, ka gandrīz visiem tie ir sūdīgi, bet parastie šampūni to nomaskē, tāpēc pēc pārejas uz eko visiem sākumā esot aaaa!, bet neko par to nezinu (ir vai nav leģenda), es ar parastajiem šampūniem neesmu mazgājusi 100 gadus.