Witch-queen of Angmar [userpic]

May 26th, 2013 (08:57 pm)
Tags:

ausis glauda: Position Parallèle – Hôtel du Nord

Maijs ir bijis briesmīgs. Un jautrība iestiepsies vēl jūnija sākumā. Kas to būtu domājis, ka pagājšgad vasaras beigās (?) teorētiskā varas nodošana reālistei izvērtīsies pavisam reālā reālistes dominancē. Bet par to kādu citu reizi.
Vēl uz gadu esmu kļuvusi par Ūpīšu likumīgo valdītāju, apkārtni vēl jo projām nepārzinu - par to pārliecinājos (sensenos laikos), kad čī mani izsauca ārā guļak uz Čomski un Gas of Latvia "slepeno koncertu".

Dzīve Ūpīšos






Šis gan nav no Ūpīšiem, bet gan [info]aves un mans kopdarbs no Lietavas ieraksta aizkulisēm, vēl ir videō, kur [info]ave spēlē tokātu un fūgu uz ērģelēm, bet to gan nelikšu bez atļaujas.

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: May 27th, 2013, 08:46 am

oi, cik labi, ka pagarināja līgumu, jo man kā reiz divi jauni šausmu stāsti no pasāžas:

- viens par to, ka neviens vairs līgumus nepagarina un visus fīrē laukā

unŠodien, kamēr ar dažiem peļaušiem baudījām dabu Kurzemes tālajā galā, aizdegās elektroinstalācija augšējajā dzīvoklī. Labi vismaz, ka ugunsdzēsēji paspēja laikā un ugunsgrēks tika veiksmīgi likvidēts. Tāpat arī labi, ka dārgajam šodien nebija jāstrādā un brīdī kad no augšas sāka gāzties karsts sodrējains ūdens, viņš operatīvi paspēja paslēpt tehniku un izlikt spaiņus dzīvoklim pa perimetru, lai savāktu ūdens strūklas un vēl, ka viņa mamma un omīte atsteidzās palīgā, citādi viss varēja būt daudz bēdīgāk, kā ir šobrīd.

Tad nu tā, mīļie draugi, ja jums ir zināms kāds kolosāls piedāvājums pieklājīgam 3istabu dzīvoklim, vai mazai mājiņai ar vismaz kādu zaļu lakstu aiz loga naudiņās līdz ~220 mēnesī, lūdzu, lūdzu ziņojiet, jo mums ar dārgo un abiem kaķīšiem visas šīs apliešanas, dedzināšanas, piečurātā centra kāpņu telpa, kāpņu telpā guloši pikdibenaini narkomāni un citas ekstras ir sasodīti apnikušas.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: May 27th, 2013, 07:43 pm
balodis

Nē, mūsu mājā viss ok. Man šķiet, ka izpārdod tālākā gala māju - to, kurā mēs agrāk dzīvojām, tikai šoreiz visu nevis tikai vienu kāpņu telpu.