Witch-queen of Angmar [userpic]

October 22nd, 2012 (08:48 pm)
ausis glauda: Triarii – Kameraden

Šīs bija saturīgākās (patīkami saturīgākās) brīvdienas, kopš es kopš es vairs neatceros kāda laika.
Sestdien gāju uz (dramatiska pauze) October Rock Fest klausīties kā skan Ария. Pirms tam, protams, nācās noklausīties čupu ar ž kategorijas rok(?)grupām un paciest kaitinošus vakara vadītājus - kaut kādu rokeriska paskata krievu, kurš visas grupas sauca par komandām un blondīni, kas acīm redzot bija ieviesta, lai nodrošinātu Valsts valodas likuma prasības. Vienīgais brīdis, kad tiešām uznāca pārdomas "akmansdieskoestedaru" bija, kad minētā blondīne iepazīstināja nākošo "komandu" (bļe) kā Māāāāru, un centās to kaut kā sasaistīt ar mūsu pašu dievību (jā, Мара = Māra), kas ir nepareizi tik daudzos līmeņos, ka es pat nezinu kur sākt. Pati Мара tika stādīta priekšā kā krievu roka sekssimbols. Izrādījās ārkārtīgi līdzīga Kombuļu Inesei, tikai Kombuļu Inese labāk dzied.
Noklausījāmies Ariju un gājām mājās, jo tos Pink Floyd pakaļdarinājumus toč negribējās redzēt un Dzelzs vilks jau ir redzēts vairākas reizes.
Nākamajā Rītā pēc apmēram piecu stundu nepārāk laba miega (guļot uz grīdas) braucu uz treniņu, kur man tika iedalīts Leslijs. Noķēru arī Leslija dārgo māti Lubānu (kas ir visgrūtāk noķeramais zirgs) un jutos ļoti kruta slājot gar kapiem, vedot divus baltus zirgus, katru pie savas rokas.
Un mežā ir parādījies uzraksts "zinātniskās izpētes meži", sen jau bija tādas aizdomas, šitāda dažādība tik mazā lauciņā nerodas pati no sevis.








Comments

Posted by: Pacifists ([info]rudais_rudens)
Posted at: October 22nd, 2012, 10:06 pm

No tām pirmajām grupām patika Louna, bet vispār skaņa bija pakaļā ( halle tomēr). Ariju nevarēju paklausīties dēļ skaņas. DzVilks esot uzstājies ap 4. Lično es viņus neredzēju, dīvaini. :D Pink Floyd kaverbanda bija forša. Varēja gulēt uz grīdas, vērties halles griestos un izbaudīt mūziku. Par 6ls neko daudz vairāk nevarēja prasīt.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: October 22nd, 2012, 10:20 pm

O tu arī biji?

Bet pikniks pa pus zāli bija foršs. Gandrīz vai kā vasaras festivālos.

Posted by: Pacifists ([info]rudais_rudens)
Posted at: October 22nd, 2012, 10:37 pm

Biju, bet vairāk pa stūriem dzēru alu :D Un man jau likās, ka apkārt staigā cibiņi. :D

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: October 22nd, 2012, 10:44 pm
balodis

Cibiņi ir vienmēr un visur tur pat nekam likties nevajag :D