Saspēra velns to zaļo krūzi - Sēras - Latvijas Nokia [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sēras - Latvijas Nokia [Nov. 25th, 2013|09:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]tapetes_puksts
Date:November 25th, 2013 - 07:32 pm
(Link)
Pie Daugavpils Maximas svecītes lika visi viņas radi, draugi, draugu draugi, kuri nevarēja atbraukt mātei līdzi uz Rīgu. Tā meitene bija tikko aprecējusies un gaidīja bērniņu, turklāt aktīvi piedalījās visādās sabiedriskās aktivitātēs,dejoja tautas dejas. loģiski,ka viņas nāve tiešā mērā satrieca ļoti daudzus. Manu draugu lokā ir ļoti daudz viņas draugu, cienot draugu ciešanas es arī būtu gatava nolikt svecīti.

Paskaiti-ir 54 miruši cilvēki, paskaiti cik katram cilvēkam parasti ir radi, draugi, un latvijā ir tā,ka arī draugu kolēģi, draugu draugi jūt līdz sērās. ir tikai loģiski par tādu svecīšu pienesumu.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:November 25th, 2013 - 07:40 pm
(Link)
Bija sižeti no Jelgavas, Tukuma, vai tik Kuldīgas ne. Daudzi svecīšu licēji intervēti, kas teica, ka nevienu bojāgājušo nepazīst, bet vienkārši sēro.
[User Picture]
From:[info]tapetes_puksts
Date:November 25th, 2013 - 07:47 pm
(Link)
un kas viņiem liedz sērot. un laukos cilvēku domāšana vienmēr ir bijusi daudz emocionālāka. no vienas puses var lieliski saprast šo cilvēku rekaciju. kā nekā 63 gadu laikā lielākā traģēdija.
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Riga_Maxima_superstore_collapse
jebkurā gadījumā es neuzskatu, ka tavā rakstā izteiktā doma ir viennozīmīga tendence, kas būtu jāuzlipina katram latvietim kā atpazīšanas zīme.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:November 25th, 2013 - 07:51 pm
(Link)
Tik tiešām. Kas viņiem liedz?