|
[Sep. 8th, 2013|09:08 pm] |
Vakarvakarā debitēju smūtiju gatavošanā. Sablenderēju kopā savu ikvakara salātu sastāvaļas. Garšoja pēc vēmekļiem, un šķita, ka tie būs mani pirmie un pēdējie soļi smūtijošanā. Taču šovakar sablenderēju ceturtdaļu papajas, pusi greipgrūta izmēra kantelopītes, trīs minibanāniņus un mazu krūziņu ananāsu sulas. Un teikšu, ka, ja eksistē paradīze, tad viņa garšo tieši tā. |
|
|
Comments: |
From: | anna |
Date: | September 8th, 2013 - 04:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
"atslēga" garšīgiem dārzeņu smūtijiem ir augļi. neciešu spinātus, pētersīļus u.tml. zaļumus. taču, kad lielu daudzumu zaļumu sablenderē kopā ar citronu, banānu, kivi/ābolu, ir ļoti garšīgi.
| From: | lennay |
Date: | September 8th, 2013 - 05:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Skaidrs, paldies par padomu! Es jau lauzu galvu, kā lai sev iemāna zaļos riebīgos.
| From: | morraa |
Date: | September 9th, 2013 - 02:44 am |
---|
| | | (Link) |
|
Mēs savulaik bieži gatavojām guacamole ar tomātiem blenderī. Tad klāt var vēl piešaut selerijas, koriandrus un daudz ko citu - garšo labi. Un smūzijos forši ir lietot banānus kā bāzi, liekot klāt visu pārējo - banāni pateicīgi pārvērš savu garšu par labu citiem komponentiem. | |