Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 11th, 2012|04:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
From:[info]karuna
Date:August 11th, 2012 - 03:55 pm
(Link)
Varbūt tikai kā joks?

Nu vēlreiz, tikai tāpēc, ka man vai tev tas nešķiet smieklīgi, nenozīmē, ka tas tā nebija domāts. Tāpēc es runāju par kultūras atšķirībām. Vēl jo vairāk, ja lennay vairs Latvijā nedzīvo, tad neizbēgami arī humora uztvere vairs nav tā, kas bija agrāk.

Tie paši, kas viņai pārmeta humora izjūtas trūkumu, kļūtu dikti pikti, ja lomas būtu mainījušās un viņa pateiktu kaut ko ļoti smieklīgu, bet ko pārējie nespētu uztver. Ir jau pieredzēts.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 04:19 pm
(Link)
Ļoti interesants skatījums. Tu esi pirmais/-ā, kas konkrētā indivīda izteikumos saskata joku. Tak uzklikšķini linkam uz palasi tur visu "sarunu" (bišķi virs manis iekopētā citāta) - nav gara, daudz laika neaizņems.

Kas attiecas uz manas humora izjūtas izmaiņām emigrācijas rezultātā - arī ļoti interesants spriedums. Tev taisnība, ka reizēm ir gadījies, ka manus jokus neuztver un par tiem apvainojas. Tiesa, ne par kripatu biežāk kā pirms emigrācijas, tā ka emigrāciju te tiešām nav ko pīt iekšā, ja vien nav mērķis patrollēt ar vai nu mūžveco "ai, tai jau klimakss" vai jaunmodīgo "ai, tā jau ārzemēs" :)
From:[info]karuna
Date:August 11th, 2012 - 04:27 pm
(Link)
Es tajā nesaskatu joku. Es pieņemu, ka tas bija domāts tikai un vienīgi kā joks. Nav nekā tāda, kas liecinātu, ka tā nav.

Varbūt es pārāk daudz no tevis sagaidu, jo vairums cilvēku nespēj nodalīt tēloto no izjustā.